Partneri levél eurotaxGLASS'S

Tisztelt Partnereink!

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni partnereinket, hogy a 2010 év eleje óta szünetelő Fényezési Tanács a jövőben – a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatát tiszteletben tartva – annak befejezéséig nem kerül összehívásra. Célunk továbbra is, hogy az eddig folytatott közös szakmai munkánkat, közösen kialakított és az európai gyakorlatból átvett szakmai iránymutatásainkat a hatóság részleteiben is megismerhesse. Azonban ezen időszak alatt is változatlan szakmai hátteret szeretnénk biztosítani a kalkulációs rendszerek zavartalan működése és a benne található információk korszerűsége érdekében.

A jövőben is elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk a kalkulációs rendszer eddig megszokott gyakorlat szerinti felülvizsgálatát az adatok naprakészségére vonatkozóan. Ennek érdekében a szokott formában és időpontokban számítunk mind a fényezőanyag-importőrök, mind a segédanyaggyártó importőrök információira, hogy a 16 éve közösen létrehozott és mind eddig sikeresen működtetett rendszer a javítóipari napi munkában továbbra is pontos és irányadó maradjon.

A jövőben is változatlanul folytatjuk az AZT technológiai központtal közösen, a félévenkénti aktuális fényezőanyag együttható felülvizsgálatán túlmenően, a szakmai újdonságok és technológiai innovációk bevezetését az AZT kalkulációs rendszerbe. Ezen technológiák kalkulációs rendszeren belüli gyakorlati alkalmazásáról és a már bekövetkezett árváltozásokról, ugyanúgy, mint eddig is, párhuzamosan a termékbe kerülési idővel egyidőben írásban értesítjük minden partnerünket!

A legutóbbi, vagyis 2010. szeptember 10-ig beérkező importőri információk alapján a 2010. év második félévében az átlagos anyagár-árváltozás mértéke 0%!

Azonban a figyelembe vett termékek változó előjelű árkorrekciója folytán egyes munkafolyamatoknál az előző félévi termékekben található árszinthez képest minimális áreltérés egyes munkafolyamatoknál tapasztalható.

Legközelebbi fényezőanyag-felülvizsgálat eredményéről a 2011. február 10-ig beérkező információk alapján 2011. március 4-ig tájékoztatunk minden partnerünket és ezzel egyidőben a kalkulációs termékekbe is beépítésre kerül.

Bízom benne, hogy a jövőben is változatlan együttműködés segíti közös szakmai munkánkat.