Autorobot-újdonságok a frankfurti Automechanika kiállításon 1. rész

Az Autorobot az Automechanika kiállításon Frankfurtban először mutatja be az új modulrendszerű húzópad-generációját.

A következő új modelleket mutatják be standjukon.

– Autorobot XLS++ 1500 mm emelési magasságú húzópad. Ezt a padot az XLS+ hidraulikájával szerelték fel, ami eddig is megbízhatónak bizonyult.
– Autorobot B15+ új váz- és ollószerkezettel. Ez a pad elektrohidraulikával működik és 1500 mm az emelési magassága. A B15+-öt szabadalmazott rámpaszerkezettel szerelték fel, ami lehetővé teszi, hogy valódi autóemelőként használják, például kerekeinél fogva emelheti fel az autót.


– 714B és 714B+1 Satellite húzószettek, amiket egyre többen vásárolnak a piacokon. A kereslet növekedése annak köszönhető, hogy az eladókat helyi demonstrációk tartására buzdítja a cég.
– 300EL+1A EzCalipre. A 3 részes verzió rövidebb (1,2 m hosszú) és egy jobb hordozótáskában helyezték el.
– 300EL+3 EzCalipre PC-kabinnal.
– 300MC Mechanikus mérőrúd. Ez a mérőrúd a 300EL+1A-val azonos, hasonló mérési riportot lehet vele készíteni azzal a különbséggel, hogy az eredményeket kézzel kell beírni a programba.

A fenti információt bevezetőnek szántuk tisztelt vevőink tájékoztatása érdekében, mert az új termékeket mi is csak a kiállításon tekinthetjük meg először, a mellékelt ábrák, képek csak szemléltető eszközök, megmutatva az eredeti gépeket, amelyeket továbbfejlesztettek, így a követketző számot is kézbe véve, könnyű lesz az összehasonlítás, amikor ismertetjük részletesen az újdonságokat.

A mostani Automechanika abban különbözik a korábbiaktól, hogy az importőrök – mint a Pere Kft. is – a kiállításon vásárolhatnak meg egyes gépeket. Az Autorobot által kínált kisebb árengedményt a Pere Kft. megtoldja, és így elérhetőbbé teszi azokat. Kétféle árengedményt ajánlunk, mindegyik alapfeltétele, hogy a kiállítás ideje alatt köttessen meg a szerződés, ha a gépet októberben leszállítjuk, akkor nagyobb, ha december végéig kérik a szállítást, akkor kisebb az engedmény. A hirdetésben feltüntettünk néhány terméket a teljes (nettó) árával, valamint az októberi, illetve a decemberi árengedménnyel csökkentve.

Várjuk kedves régi és leendő Partnereink vásárlási szándék bejelentését. Október 17–19. között már részletes információval szolgálunk a vásárláshoz.