Mobilitás kis területen

Az új Workcenter WCR 1000 segítségével munkahelyünket még hatékonyabban berendezhetjük. A kompakt, de mobil Workcenter rugalmasan és egyedileg kialakítható, javítja a munkafolyamatokat, és ezzel működési költséget takaríthatunk meg.

Az új Workcenter egy olyan eszköz, mely egyszerűen szerszám nélkül felszerelhető szinte minden Sys-Dock-kal rendelkező Festool elszívómobilra. Így nincsen szükségünk nagy helyre, és az elszívómobillal együtt a mobilitás sem akadály. A sok polcnak és a lyukastáblának köszönhetően igen rugalmasak lehetünk, és igen gyorsan kéznél vannak a gépek, a Systainerek, a csiszolóanyagok és egyéb eszközök.


A Festool mint egyetlen elektromos kéziszerszám gyártó az új Workcenterrel egy hatékony és mobil, mégis kompakt megoldást kínál munkahelyének berendezésére. Az eszközt a Sys-Dock segítségével könnyedén, szerszám nélkül felszerelhetjük bármely Festool CT elszívómobilra (kivéve CT MINI és CT MIDI)

A polcokat és a kampókat egyszerűen be lehet állítani a kívánt munkamagassághoz, vagy az esetlegesen eltárolt Systainer magasságához. A standard lyukakkal rendelkező lyukastábla lehetővé teszi a további bővítést különféle kampókkal, tartókkal és lerakófelületekkel. Műanyag akasztólyukak gondoskodnak további rögzítési lehetőségről pl. flakonok vagy törülközők számára; egy nagy forgatható polc található kisebb eszközök számára.


 

Együtt egy CT elszívómobillal készen is van egy kompakt és mobil munkaállomás. A Workcenter rengetegféle kampót, tartót, polcot és lyukastáblát stb. kínál, így magas fokú rugalmasságról gondoskodik. Minden egyből elérhető közelségben van. Így az autófényező saját maga alakíthatja ki a saját mobil munkaállomását

A Workcenter tökéletesen illeszkedik a Festool rendszerébe és a hatékony munkát rutinszerűvé teszi. A kompakt és mobil Workcenter kialakítható és felszerelhető például speciálisan csiszoláshoz, a finiseléshez vagy akár Sport-Repair munkákhoz. Minden közvetlenül a munkaállomáson elérhető. A Workcenterrel az eszközök könnyű kezelhetősége és azok áttekinthető tárolása miatt időt és pénzt takarítunk meg, mellyel közvetlen munkaköltségei csökkennek. A Workcenter meggyőzi Önt robusztus és tartós konstrukciójával, tipikus Festool: „MADE IN GERMANY“.


A lyukastábla és a nútprofil lehetővé teszi a további bővítést polcokkal, kampókkal és tartókkal

Ezért a Festool a Workcenterre is a szokásos három év garanciát nyújtja (a garanciajegy kitöltése és beküldése után).


A Workcenter a Spot-Repair munkákhoz is egy optimális munkaállomás