Autorobot IV. - A világ legsokoldalúbb húzópadjának új változata

A világ legsokoldalúbb húzópadjának új változata

A karosszéria-húzópadok az Autorobot legalapvetőbb termékcsoportja. Az Autorobot termékskálája bármekkora karosszériaműhelyhez tud ajánlani – a vevő kívánalmaihoz szabott – megfelelő rendszert. A legnagyobb húzópadok a legnehezebb egyengetési munkákhoz valók, például az új, nagyszilárdságú, fokozott utasvédelemmel felszerelt karosszériák javításához.

Az Autorobot IV. húzópad olyan szervizek részére készül, amelyek folyamatosan az összesfajta javítási munkát végzik, mindig komoly sérüléseket javítanak, kiváló minőségben, nagy termelékenységgel.

Az Autorobot IV. a legsokoldalúbb húzópad a piacon, központi hidraulikával, hét kettős működésű hidraulikus hengerrel van felszerelve, amelyek mozgatását kézi elektromos távirányítóval végzik.

Ez a hatékony és termelékeny szerkezet lánccal és lánc nélkül is működik mindenféle javítási szituációban.

Az alapfelszerelés tartalmaz egy vízszintes robotkart is, mely képes csipeszekkel húzni vagy egy gumifejjel minden irányban nyomni a karosszéria belsejében. A kar közvetlen lefelé/ felfelé egyengetésre is könnyen használható a húzópad süllyesztése vagy emelése révén.

Az Autorobot IV önnek munkára kész. A 60-nál több szabadalom tulajdonosa most önnek ajánlja ezt a mesterdarabot.

A Pere Kft. a gépet magyar nyelvű kezelési utasítással szállítja.