Segítség a karosszériamunka gyorsításához

Előző számunkban ismertettük az ún. speed bench karosszériahúzópad-szetteket, melyek az alapszettekhez képest kisebb tartalommal, a karosszériaműhely felfrissítésére alkalmas egységeket kínálnak, a padokhoz hasonló kedvezőbb áron. Most ezekhez a szettekhez kiegészítő egységeket – szerszámokat, felfogó- és támasztóeszközöket stb. ajánlunk.

Egy 490 jelű komplett hidraulikaegység – új típusú szivattyú, tömlő és hidraulikus henger – felválthatja az elavult régit, ami gazdaságosan már nem felújítható, biztosítva a kifogástalan működést.

Ha a régi húzótoronynak nem lenne felső ága, ami a felfelé húzáshoz, bonyolultabb munkához rugalmasabb, megoldást nyújt az 501D2-1 torony felső ág.

A B15-1A padhosszabbító és a 680E támasztóegység külön-külön is fontos és hasznos elemek, együtt tökéletesen biztosítható velük, hogy a nagy húzóerő ott hasson a karosszériára, ahol arra pont szükség van, és megakadályozza, hogy húzás közben a sértetlen elemek deformálódjanak.

A 720 emelőpapucsokkal a festőműhelyből kikerülő kocsi összeszereléséhez nem szükséges küszöbcsíptetőkkel rögzíteni azt a padon, ezekkel kíméletesebb és gyorsabb a munka.

Nem szükséges hangsúlyozni a jó 673 jelű lánc vagy a 205703 csörlő nélkülözhetetlenségét a karosszériajavító munkák hatékonyabbá tételéhez.

A Speed bench szettek tartozékaikkal alternatívát kínálnak a jelenlegi gazdasági helyzetben egy nagyobb beruházás vagy felújítás szakaszos végrehajtásához, a szükségletek és a lehetőségek összehangolásához.

Minden elképzeléshez az optimális megoldást állítjuk össze, hogy segítséget nyújtsunk a fejlesztések beindításához.

Ezeket az egységeket és a padszetteket együtt és külön is igen kedvezményes áron ajánljuk kedves partnereinknek 2010. augusztus végéig.