Autorobot Star gyorsrögzítő - többcélú alvázrögzítő szett

Az Autorobot Finland Oy új módszerrel működő alvázrögzítő készüléket fejlesztett ki. MB, BMW, Audi és más alvázas gépkocsikat gyorsabban lehet ezzel a szettel a húzópadra rögzíteni.

Ezzel a szettel lehetséges a gépkocsikat például az ajtónyílás alsó szélén megfogni. A küszöbél nélküli gépkocsik felfogásához nincs szükség speciális rögzítő eszközökre. A rögzítőnek az ajtónyílásban való elhelyezését az erősebb küszöbgerendák tették lehetővé. A gerenda felső megfogása sokkal gyorsabban történhet olyan autóknál, amelyeknek küszöbélén műanyag borítás van.

A rögzítőt gyorsan rögzíthetjük a kívánt pozícióban néhány kalapácsütéssel. Az ékre mért két ütéssel egyszerre rögzítjük a készüléket a padhoz, valamint az állítható kart beállított pozíciójában.

A rögzítő készüléket és annak új felső rögzítési módját szabadalom védi.


A STAR gyorsrögzítőt A és annak karját B gyorsan rögzíthetjük a C ékkel. A javítandó autót a D alvázmegfogóval és a STAR gyorsrögzítővel a padhoz horgonyozhatjuk.


A küszöbél nélküli gépkocsikat az A STAR rögzítővel és az E fejjel rögzíthetjük, amihez speciális rögzítő fejek vásárolhatók különböző autótípusokhoz.


Közepesen és könnyebben sérült MB, BMW, Audi, Renault, és más autók felfogásához alternatív módon használható az A STAR gyorsrögzítő az F felső rögzítővel együtt.


 

Bővebb információ: Pere Kft. • 2030 Érd, Rekettye u. 38.
Tel./fax: 23/371-172, 30/948-6916. • E-mail: perekft@t-online.hu, www.perekft.hu/autorobot