Autorobot - új termékek az egyengetés hatékonyabbá tétele és az eladás serkentése érdekében

Az Autorobot Finland Oy az utóbbi időkben a szokásosnál is keményebben dolgozott olyan termékek kifejlesztése érdekében, melyek használatával sokkal hatékonyabbá válik az egyengetési munka és növelhető a termékek eladása.

Először például teljessé tették a 714B és 714B+1 szetteket, melyeket korábbi cikkeinkben már bemutattunk. Ezek a szettek olyan nagy hatással voltak az egyengetési munkában, hogy érdemesnek tartották szabadalmaztatni őket. A prospektus képei bizonyítják, hogy milyen változatosak ezek a szerszámok. Például a 714B szett csipesze és a 714A-1A kettős csipeszt a 714B+6 támasztószettel nyomó-húzó szerszámot alkot, de ugyanezek a csipeszek számos más esetben is használhatóak, ahogy a fotók bizonyítják.

A 714B+6 szett nagyon erős szerkezet (különösen a piacon kapható vékony szerkezetekkel összehasonlítva) és azon tulajdonságából eredően, hogy az új, nagyszilárdságú karosszériák húzó/nyomó egyengetésére is kiválóan alkalmas.

Megjegyzendő, hogy a 714B+1 szett ára jelentős mértékben alacsonyabb a benne lévő termékek árának összegénél. Bizonyosodjanak meg a fent leírtakról az Autorobot XLS+ és EzCalipre közös videóján látható prezentáción. (A DVD-lemez – más lemezekkel együtt – a Pere Kft.-től ingyen igényelhető).

Az Autorobot 714B/B20-6+1 és 714B/B20-6+2 szetteket az XLS+ és speedbenchekkel kombinálva az Autorobot Finland Oy olyan hatékony szerszámkészleteket fejlesztett ki, melyek megfelelő lehetőséget nyújtanak a javítási munkákhoz. A szettekben van egy kiegészítő húzótorony és egy 714B+1 készlet, melyeket prospektusunkon találhatnak.