Autorobot 714B moduláris Satellite egyengetőszett

A 714B moduláris – elemekből épülő – karosszériaegyengető szettet az Autorobot azoknak a szervizeknek szánja, amelyek a szakma legjobbjai szeretnének lenni és a legnagyobb nyereséget kívánják elérni.

*A Satellite kifejezést az Autorobot Finland Oy, itt és már korábban is, olyan értelemben használja, hogy a központi egység körül, mint szatellitek helyezkednek el a kiegészítő tartozékok, modulok, amiket az alkalomnak megfelelően kapcsolhatunk a fő egységhez.

A Satellite 714B alapeleme forgatható és könnyen elérhető vele az ideális húzásirány.

A Satellite egyengetőegység moduljai a legjobb minőségű, legnagyobb szilárdságú anyagokból készülnek, ezáltal a legerősebb járműszerkezeteket is baj nélkül lehet velük egyengetni, húzni. Az olcsó Satellite-szett nagyon sokoldalú, ezért használata nagyon gazdaságos. Számtalan tartozék csatlakoztatható a forgatható acélöntvény karhoz.

A fotókon jól látható a kar rendkívüli képessége, hogy kis helyen, tetszőleges húzásiránynál nehézség nélkül beállítható, bármilyen alkatrészhez könnyen hozzáfér és teljes bizalommal lehetünk iránta, hogy a legnagyobb húzóerőigény esetén is megoldhatjuk vele a feladatot.

A következő cikkünkben az alapszetthez tartozó opcionális modulok használatával és a kiegészítő modulokkal foglalkozunk.