Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. április | Olvasson bele!

Turbótempó a javítófényezésbenA személyautó-járműfényezés területére a Spies Hecker® új technológiát vezetett be, a Speed-TEC termékcsaládot, amelynek alkalmazásával a leggyorsabb javítás végezhető el gyári minőségben!

Az alábbi anyagokkal, nagyon rövid idő alatt, akár 36 percen belül – a gyárilag alapozott karosszériának – a teljes fényezése elvégezhető, a füllerezéstől a befejező polírozási műveletig! Mindezek időigénye hagyományos termékek használatával ennek a sokszorosát igényelné.

A Speed-TEC anyagok alkalmazásával nincs szükség a fényezőműhely átalakítására, és új eszközök vásárlására, csupán csak az alábbiakban leírt termékeket kell használni és a technológiai lépéseket betartani.

A Speed-TEC megnevezés egy olyan költséghatékony rendszert jelöl, amely az extrém gyors alkalmazhatósági időt és az alacsony energiafelhasználást ötvözi.

Az alábbiakban bemutatjuk a SpeedTEC felépítményt, melynek segítségével a füller csiszolása nélkül biztosítani lehet a gyors száradást, a ragyogó végeredményt a lakkozás után és ezzel egyidejűleg az alacsony energiafelhasználást is.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés