Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. április | Olvasson bele!

Komplett finiselési technológia egylépcsős polírozássalAmikor egy járműgyártó sor végén a finiselési technológiát állítják be, tesztekkel optimalizálják azt az adott bevonatrendszer fedőlakkjához és annak az adott technológiai ponton tapasztalható jellemzőihez. Általában hosszas, több gyártótól származó eszközök és anyagok öszszeválogatásával érik el a kívánt eredményt az adott bevonatrendszer esetén.

A MIRKA ezzel szemben a saját OEM-laborjában kikísérletezett és minden jelentős bevonatgyártó lakkjain letesztelt komplett szerszám- és anyagválasztékkal nyújt egy kézből megoldást a fenti feladatra. Ez óriási előny, mert a technológia egymásra épülő, a felületet optimálisan, hatékonyan, biztonságosan finomító lépésekből fog állni.

HIBAHELYEK, PORZÁRVÁNYOK KICSISZOLÁSA

Bélyeges csiszológép OEM Mirka AROS-B 150NV 32 mm 10.8 V 2.0 Ah Orbit 5.0

Az új akkumulátoros, digitális vezérlésű kialakítás előnyei. A vezetékmentes kialakítás miatt nem kell a levegős, vagy az elektromos táprendszert kiépíteni, karbantartani, ami önmagában óriási megtakarítást jelent a beruházásban és a folyamatos üzemeltetés során egyaránt.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés