A prémium nem luxus!

Az autójavító-fényező termékek világpiacán hagyományosan legfeljebb néhány márkát sorolnak be az ún. prémium kategóriába. Ezek egyike – EU-viszonylatban az európai tulajdonnal, fejlesztéssel és gyártással rendelkezők közül talán a legjelentősebb – a BASF Glasuritrendszere.

A márka már 2 éve új importőrrel van jelen Magyarországon. Az importőr Registrant Kolorit Kft. a vevői és gyártói visszajelzések alapján eredményesen dolgozik fő célkitűzésén, vagyis azon, hogy a GLASURIT® márka az elmúlt évtizedek után végre a hazai piacon is mint prémium termék álljon rendelkezésre azoknak a vevőknek, akik a stabil csúcsminőség biztosításán kívül egy prémium szolgáltatási csomagot is elvárnak, hogy a fényezőműhely termelése zavartalanul, optimális anyag- és munkaidő-felhasználás mellett, a lehető legkevesebb hibával történjen.

A GLASURIT® a saját iparágán belül rendelkezik a luxustermékek minden klasszikus ismérvével (hagyomány, exkluzivitás stb.), de a GLASURIT® fényezési rendszer alkalmazása természetesen jóval többet jelent, mint egyszerűen presztízst, még ha ez a presztízsérték azért nem is elhanyagolható számos esetben, pl. a szintén exkluzív autómárkákat javító fényezőműhelyeknél.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.