Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. augusztus | Olvasson bele!

CromaxEzúton szeretnénk egy rövid áttekintést adni a fényezőműhelyekre kifejlesztett, vezeték nélküli digitális eszközök használatára épülő, úgynevezett „100% digitális” színkezelési rendszereinkről.

Immáron a teljes folyamat, a színméréstől a színkeverésig vezeték nélküli technikával elvégezhető, köszönhetően a felhő alapú adatbázisunknak és a Wi-Fi-hez kapcsolt készülékeinknek. Természetesen mindez kiegészítve a fényezők szaktudásával és a helyesen alkalmazott gyakorlati technológiák alkalmazásával.

A Cromax® ChromaConnect digitális színkezelő eszközeinek használatával jelentős fejlődés érhető el a termelékenység, a hatékonyság, valamint a rugalmasság tekintetében.

Eszközeink összeköttetésben vannak az Axalta globális színkereső adatbázisaival, amely már több mint 200 000 formulát tartalmaz. Ez biztosítja partnereink számára az azonnali hozzáférést a legújabb receptúrákhoz, a színekkel, a gyári trendekkel és az új pigmenttechnológiákkal kapcsolatos információkhoz.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés