ARD COLOR KFT. Autójavító lakk üzletág

Az ARD Color Kft. az AXALTA GmbH által gyártott autójavító festék rendszerek hivatalos importőre. Cégünk képviseli a Standox®, a SpiesHecker® és a Cromax® javítólakk márkát Magyarországon.

Az ARD COLOR Kft. fő tevékenysége a festék és fényezési segédanyag kis- és nagykereskedelem. Cégünk az 1995. évi alapításától 2014-ig az Axalta Coatings, STANDOX autójavító festékének kiemelt viszonteladójaként működött, majd 2014. január 1-jén került importőri státusba.

Az autójavító festékek forgalmazása mellett autóipari segédanyagok, faipari felületkezelő anyagok, építőipari és lakossági festékek, ill. ipari bevonatrendszerek képviseletét is ellátjuk, amelyeket üzletkötőkön, kiskereskedelmi üzleteinken és mobil értékesítői hálózatunkon keresztül értékesítünk. Jelenleg cégünk 7 telephelyén 63 munkatársunk dolgozik, akik szakértelmükkel segítik partnereink munkáját.

A központi raktárunkban (Dunakeszi, Repülőtéri u. 1.) minden általunk képviselt márkához tartozó termékkörből, a partnereink zavartalan áruellátásához megfelelő mennyiségű raktárkészlettel rendelkezünk. Az ország egyes értékesítési területein szerződött nagykereskedőkön keresztül értékesítünk, így minden megyeszékhelyen elérhetők termékeink, beleértve a saját és viszonteladóink festéküzleteit. 

Az AXALTA mindhárom márkája egyesíti a korszerű, magas színvonalú fényezési rendszereket a fényezőműhelyek számára nyújtott kiemelkedő technikai, oktatási és konzultációs szolgáltatásokkal.

Az autójavító lakk üzletág munkatársainak célja, hogy partnereink fényezőüzemei minél problémamentesebben és gazdaságosabban működjenek. Ennek érdekében folyamatosan javítjuk szolgáltatásaink minőségét, mind a kereskedelem, a logisztika, az alkalmazástechnika és az oktatás területén. 

AXALTA® OKTATÁSI KÖZPONT, BUDAPEST (STANDOX®, SPIESHECKER®, CROMAX®, DUXONE®, PERCOTOP®)

Az ARD Color Kft., 2014 -ben újraindította a fényezői képzéseket, így a Standox®, a SpiesHecker® és a Cro- max® technológiák alkalmazását érintő oktatásokat, és fogadja szakmai továbbképzésein a szakembereket.

Az Axalta Coatings Systems, az iparág meghatározó, globális szereplője – 130 országban több mint 14.000 dolgozóval és 145 éves „bevonat” ipari tapasztalattal rendelkezik. Az ARD Color Kft., az autófényező anyagok, az ipari felületkezelő anyagok és segédanyagok forgalmazásának egyik legnagyobb magyarországi szereplője. Oktatócentrumunk elméleti termében, a beszállítói előírásoknak megfelelően rugalmasan alakítható az éppen aktuális tanfolyam, a továbbképzés témáinak megfelelően. A gyakorlati teremben pedig elkülönülten ugyan, más-más arculattal, de mindhárom márka helyet kapott. Rengeteg fejlesztés, technológiai váltás, új anyagok, eszközök jelentek meg, melyeket a felhasználóinkkal is meg kell ismertetnünk. Az információkat első kézből kapjuk az Axalta oktatóközpon- tokból és igyekszünk azokat partnereink részére a lehető leghamarabb átadni. Bízunk benne, hogy az Axalta oktatóközpontunk elnyeri partnereink tetszését! Amennyiben a tanfolyamokkal kapcsolatban további információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésükre. 


SZOLGÁLTATÁSAINK
 

Termék- és technológiai információ
Műszaki szakértői hátteret és komplett technológiai megoldásokat biztosítunk bármilyen felületkezelési igény esetén. 

Minden műszaki dokumentáció, technikai adatlap, biztonsági adatlap, forgalmazási engedély és technológiai leírás rendelkezésre áll partnereink számára.

Kolorisztikai támogatás
Partnereink részére folyamatosan biztosítjuk a színdokumentációs és készletkezelő program aktuális frissítéseit, valamint az Axalta által kiadott színkártyafrissítéseket. Hozzáférést biztosítunk a „Color Formula online” internetes színkereső webfelület eléréséhez. A legmodernebb színmérő berendezésekkel segítjük a gyors és pontos színbeazonosítást. 


Szakmai felügyelet
A hatékony és szakszerű működés érdekében helyszíni alkalmazástechnikai felügyeletet biztosítunk partnereink részére. A szakmai felügyelet tartalmazza a műhely felületkezelési problémáinak gyors és hatékony megoldását, a problémamentes időszakban a helyes technológia betartásának rendszeres ellenőrzését, valamint az új termékek, eszközök, berendezések gyakorlati bemutatását. 


Konzultációs támogatás
Cégünk segíti üzletfeleinek gazdaságos működését. A forgalmazott bevonati rendszerek és technológiák mellé olyan értéknövelő szolgáltatást nyújtunk, amellyel partnereink üzleti nyereségessége tovább növekszik. A szolgáltatás célja a lakatosfényező részleg üzemi tartalékainak felfedése, a javító tevékenység fedezeti maximumának eléréséhez szükséges lépések meghatározása és ezen lépések koordinálása, felügyelete.