Autorobot B15 Super emelő/húzópad kombináció

A KAROSSZÉRIAJAVÍTÓ TECHNOLÓGIA ÉLLOVASA

A legutóbbi cikkünkben belekezdtünk az Autorobot B15 Super ismertetésébe, most folytatjuk. Az Autorobot B15 Super emelőként is használható. Ha az Autorobot húzópadon dolgozik jelentős időmegtakarítást érhet el, mivel minden munkafolyamat elvégezhető ugyanazon a gépen. A B15 Super sokféle emelőképességgel rendelkezik: képes emelni a kerekeknél fogva, de emelőpapucsokkal is, miközben a kerekek szabadon lógnak. Ez a képesség az Autorobot B15 Supert a karosszéria­műhely legtermelékenyebb, többcélú húzópadjává teszi.


➎ Az Autorobot B15 Super a karosszériaműhely legtermelékenyebb, többcélú húzópadja                           
➐ Húzás EzCalipre elektronikus ellenőrzése alatt

A B15 Super-nek ez a sokoldalúsága a műhelyt termelékenyebbé teszi, mivel a karosszériaegyengetés majdnem minden folyamata, a festést kivéve, végrehajtható a pad egyik helyről a másikra való mozgatása nélkül, miközben nem lesz szükség külön emelőre ➎.

Az Autorobot B15 Supert felszerelték elektromos működtetésű hidraulikával, ami távirányítóval működtethető ➏. A ➐ képen az látható, hogy a lánccal felfelé húzza az alváznyúlványt, miközben az elektronikus mérőeszközzel – EzCalipre – folyamatosan kontrollálja a műveletet.


➏ A B15 Supert felszerelték elektromos működtetésű hidraulikával

Az Autorobot B15 Super tökéletesen megfelel minden karosszériaegyengető tevékenység végzéséhez.

A ➑ a B oszlop húzását mutatja ugyancsak az EzCalipre elektronikus ellenőrzése alatt, mint az előbb. Amint már korábban ismertettük, az EzCalipre a teljes alváz és kocsiszekrény mérésére alkalmas eszköz, amivel húzás közben folyamatosan végezhetjük a mérést, képernyőjén, vagy a hozzá kapcsolt laptop monitorán követhetjük az adatokat, és a legjobb pillanatban leállítható a húzás.


➑ A B oszlop húzása az EzCalipre elektronikus ellenőrzéssel                           
➒ Zártszelvény egyengetése támasztó rendszerrel

Az Autorobot B15 Super alkalmas a modern, nagyszilárdságú acél zártszelvények hatékony egyengetésére is, a támasztó rendszer tartozékainak támogatásával ➒.

Az Autorobot B15 első változatát 
(Autorobot B15) egy korábbi cikkünkben ismertettük, célszerű elővenni azt a részletesebb információ megszerzése érdekében. Kérésre Partnereinknek elküldjük azt a cikket, de lehetőség van padok, más termékek stb. korábban megjelent cikkeinek DVD-ken való elküldésére is.