Bővülő gyár, bővülő lehetőségek

Az AUDI HUNGARIA MOTOR KFT. az AUDI AG 100%-os leányvállalata. 1993-ban motorgyárként alakult Győrben, 1998-ban indult el a járműgyártás kooperációban az AUDI AG ingolstadti karosszériagyárával. 2001-ben alapult a Motorfejlesztő Központ, 2005-től pedig csúcstechnológiás présszerszámok és karosszériagyártó készülékek, valamint karosszériaelemek is készülnek vállalatunknál. 2009-ben kezdte meg működését a Kísérleti Motorgyártó Központ, 2011-től a fejlesztés járműfejlesztéssel egészült ki.

A design és a technológia tökéletes összehangolásának köszönhetően az Audi Hungaria néhány év alatt Magyarország legsikeresebb vállalatává fejlődött. A siker titka a világszínvonalú technológiában és a magasan képzett munkatársak munkájában rejlik. Napjainkban több mint 8200 fő dolgozik ezért a közös sikerért.

Ahova szívesen járunk dolgozni

Köszönhetően az izgalmas, szakmai kihívást jelentő feladatoknak, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová szívesen járunk dolgozni. Egyénre szabható fejlődési- és karrierpályát tervezhetünk magunknak, melyhez vállalatunk egyedülálló szakmai sokszínűségének és kompetenciaalapú fejlesztési modelljeinek köszönhetően minden támogatást megad.
Sokszínű vállalati rendezvényeink a szabadidő kellemes eltöltése mellett hasznos kapcsolatok építésére nyújtanak lehetőséget.
Az Audinál nem mindennapi környezetben dolgozhatunk nap mint nap.

Gyárbővítés

A gyárbővítés eredményeképpen a jelenlegi motorgyártás és járműszerelde mellett a győri vállalat 2013-ban teljes gyártási folyamatot lefedő autógyárrá bővül: a karosszériagyár, a lakkozóüzem és a járműszerelde mellett egy présüzem is épül.

A jövőben a fejlesztési tevékenység járműfejlesztéssel egészül ki. Az új területen a következő években a gyártási szempontokat előtérbe helyező járműtesztelésre helyeződik a hangsúly, ezzel segítve az új járművek optimális gyártásba kerülését.
Az utóbbi hónapok folyamatos fejlődésének köszönhetően továbbra is magasan képzett, kiemelkedő teljesítményű szakemberekre van szüksége a vállalatnak. Folyamatosan várjuk többek között a középfokú műszaki végzettséggel és tapasztalattal rendelkezők jelentkezését karbantartó, szereldei, járművillamossági és mechanikus utómunkatárs munkakörökbe.
A pályázati lapot és további 100 állásajánlatunkat megtalálják honlapunkon: www.audi.hu/karrier.

 

 

A jövő Győrben épül!