GarAgent

A GarAgent-AH Kft. standján nagy érdeklődés kísérte a Magyarországon nagyközönség előtt először bemutatott HPA C-1000 típusú 8 kamerás, valós sztereoszkopikus 3D képalkotással működő futóműállító gépet.

A legtöbb 3D-nek nevezett futóműállítótól eltérően itt minden mérőlapot az emberi szemhez hasonló módon 2-2 kamera figyel, és ezáltal képes a berendezés a mérőlap térbeli pozícióját és ezen keresztül a futómű szögeit rendkívül pontosan és gyorsan meghatározni.

A másik nagyon fontos előnye a HPA gépcsaládnak a szoftverbe integrált diagnosztikai modul, melynek segítségével elvégezhető a kormányszenzor-kalibrálás, a xenon-fényszórók beállítása, az EPS, ESP és egyéb futóművel összefüggő beállítások. Az internetes szoftverfrissítési lehetőségnek köszönhetően a legújabb járműadatok perceken belül elérhetőek.

A diagnosztikai paletta is bővült, és az immár szokásosan rendkívül erős Texa személy- és haszonjármű-diagnosztikai eszközök mellett, bemutatásra került az ázsiai járművek tekintetében piacvezető G-scan diagnosztikai műszer, amely a Hyundai és Kia gyári műszere is egyben.

A Texa diagnosztikai műszerei között újdonság az új interfészcsalád, amely lényegesen gyorsabb kommunikációt biztosító járművek rendszereivel. Az internetes kapcsolatnak köszönhetően, főleg haszonjárművek esetében, olyan beállítások is elérhetővé váltak, amelyekhez gyártói jóváhagyás szükséges.

A Texa termékpalettájából bemutatásra kerültek az új R1234yf gázhoz való klímakarbantartó munkaállomások is. A berendezések már számos autógyártó minősítésével és ajánlásával rendelkeznek.