Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

Ate Classic - Fékszerelvények oldtimerekhez

hirdetés

A Continental tagvállalata, az Ate újra gyárt régi hidraulikus fékszerelvényeket, melyekkel igyekszik támogatni az öreg, muzeális autók tulajdonosait. Az esedékessé váló javítás vagy felújítás így az eddiginél szakszerűbben végezhető el.

hirdetés

Az Ate mint személygépkocsik hidraulikus fékeinek gyártója, több mint fél évszázada beszállítója a jelentősebb európai autógyáraknak, kiváló minőségű termékeivel nagy elismertséget vívott ki magának az utópiacon is.

Egyre többen szeretnék régi autóikat szakszerűen, eredeti szerelvényekkel restaurálni. Méghozzá úgy, hogy ne csak úgy nézzen ki, mintha, hanem teljesítsék valamennyi műszaki előírást és biztonságosan közlekedhessenek matuzsálemeikkel.

Az „Ate Classic” sorozat fékszerelvényeit kínálja az Ate azoknak a műhelyeknek, melyek hivatásszerűen újítanak fel régi autókat. A 20 évesnél régebbi autók fékszerelvényeit egy külön katalógus tartalmazza, de megtalálhatók az Ate elektronikus adatbázisában és a TecDoc-ban is. A kopó alkatrészek, a mechanikus és a hidraulikus részegységek egyaránt fellelhetők. Késedelmi idő nélkül szinte azonnal beszerezhetők. Ami pedig nem található a katalógusban, egy kérdőív kitöltésével lehet a gyártóhoz fordulni segítségért (www.ate-classic.de).


Kapcsolódó dokumentum:


59


Tetszett a cikk?

hirdetés

hirdetés