Az új torziós rugós kit a Schaeffler Automotive Aftermarket-től

Premier a független alkatrészpiacon: a Schaeffler Automotive Aftermarket kibővíti átfogó választékát a futóműrugók területén és áprilistól egy új Ruville torziós rugós kitet kínál a Renault Kangoo személygépkocsi-modellek hátsó futóművéhez. Ezzel a Ruville márkanév alatt támogatja az Aftermarket-specialistákat a futóműjavításban és további lépést tett az előremutató javítási megoldások kifejlesztésében.

Az új megoldás négy torziós rugóból áll, amelyek azonban egyenként is kaphatók. Az összes torziós rugó értékes bevonattal rendelkezik, amely véd a korrózió ellen és így biztosítja a hosszú élettartamot. Ezen felül az Aftermarket-specialisták párhuzamosan egy méretre szabott célszerszámot fejlesztettek ki, ami lehetővé teszi minden torziós rugós futóművel szerelt Renaultés PSA-gépkocsi hatékony javítását.

Kőfelverődés vagy mechanikus igénybevétel – ha a hátsó futóműben egy torziós rugó felületi bevonata megsérül, akkor korrózió lép fel azon az alkatrészen. Ez feltétlenül a torziós rugó töréséhez vezet. A következménye: A gépkocsit nem lehet már biztonságosan vezetni. Az új Ruville javítási megoldás torziós rugói azonban a lamellás horganybevonatnak köszönhetően még extrém terhelések esetén is megállják a helyüket. A hozzá tartozó Ruville célszerszámmal kombinálva a független műhelyek először vannak abban a helyzetben, hogy az eltörött torziós rudakat hosszú élettartamú, OE-minőségben gyártott torziós rugóval gyorsan és hatékonyan ki tudják cserélni.

A magas költségek miatt javítás esetén eddig sok autóvezető inkább új jármű mellett döntött. A Ruville torziós rugó kittel és az ahhoz tartozó célszerszámmal a független műhelyek számára egy olyan komplex csomagot kínálunk, hogy a Renault Kangoo hátsó futóművén végzett javításokat költséghatékonyan és gyorsan el tudják intézni. Igen, ez a javítás megéri“ – hangsúlyozza Maik Evers a Ruville, Schaeffler Automotive Aftermarket programmenedzsmentjének a vezetője.

További információk a Ruville futómű rugók teljes programjáról a www.ruville.de címen találhatók.