A BorgWarner erősít a pótalkatrész-piacon

A BorgWarner cég sajtóhíreire több okból is kiemelten figyelünk: a BW jelentős magyarországi gyártókapacitásokkal rendelkezik, másrészről a hazánkban forgalmazott autótípusok jelentős részében megtalálhatóak gyártmányaik.

A BorgWarner január közepén bejelentette, hogy a BW Aftermarket Europe GmbH, tehát az európai pótalkatrész-kereskedelmet ellátó cége a turbótöltőkkel (Turbo Systems) együtt az emissziótechnikai gyártmányait (Emissions System) is forgalmazni fogja. Az emissziótechnikai rendszerekhez tartoznak a BW által a közelmúltban megvásárolt Wahler cég EGR-szelepei, az EGR-hűtők, valamint termosztátok és hőkapcsolók. Ezek a termékek egyben OE, tehát gyári első beszállítói termékek is. Ma az EGR-szelepek összetett konstrukciók, elektromos állítóművekkel és jeladókkal.

A BorgWarner újragyártott, tehát gyári felújítású turbótöltőket is kínál. Hangsúlyozzák, hogy ezek OE-minőségben kerülnek a pótalkatrész-piacra, hiszen azonos anyagokkal és technológiával végzik a felújítást, mint az új termékeknél. További információval a http://turbo.borgwarner.com/en/aftermarket oldal szolgál.