VW a Bringaexpón

2014 után, idén ismét részt veszünk a rendezvényen, ahol a környezettudatos gondolkodást és a fenntartható fejlődést középpontba helyező „Think Blue.” filozófiánkkal több tízezren ismerkedhetnek meg. Tudjuk, az emberek különbözőek, akárcsak a közlekedési szokásaik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kerékpár és a személyautó egymást kizáró közlekedési eszköz, a kerékpárosok és autósok pedig a közlekedés egymással versengő résztvevői lennének. Ellenkezőleg. A Volkswagen standja a bizonyíték, hogy a két- és négykerekűek békésen megférnek egymás mellett, mi több, tökéletes kiegészítői lehetnek a másiknak.

A Volkswagen kiállítóterénél kipróbálhatja például a „Think Blue.” slotting versenypályát. A játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek, és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit.

A kiállításon az új, teljes mértékben elektromos meghajtású e-Golf bemutatásával is szeretnénk bizonyítani elhivatottságunkat a környezetvédelem iránt. Az e-Golf irányadó takarékossággal büszkélkedhet, ugyanis 12,7 kWh energiafogyasztás mellett 0 g/km (!) szén-dioxid-kibocsátás jellemzi.

Időpont: 2015. február 27. – március 2.

Helyszín: Hungexpo, G pavilon