Brembo az Automechanikán

A Brembo idén több újdonságot is az Automechanikán mutatott be. A fékrendszerekre specializálódott beszállító az alkatrészpiac működését és fejlődését figyelembe véve úgy döntött, hogy az aftermarket termékek teljes választékát négy termékcsaládba sorolja. Mindegyik termékcsaládot úgy jelölték ki, hogy megfeleljen az ügyfelek és a járművek egyedi igényeinek. A teljes szortiment felsorakozott, és új termékcsaládokat is láthattunk.

TERMÉKCSALÁDOK

A Brembo Essential a tökéletes termékcsalád azok számára, akik fékdobokat, fékpofákat, hidraulikus alkatrészeket és felújított féknyergeket keresnek a pótalkatrészpiacon. A Brembo Prime, a prémium termékcsalád személyre szabottan az olyan fogyasztók számára készült, akik személygépkocsijukhoz, kishaszonjárművükhöz vagy tehergépkocsijukhoz keresnek féktárcsákat, fékbetéteket, féknyergeket, fékfolyadékot és további féktartozékokat.

A Brembo Beyond a vállalat azon küldetését követi, hogy megoldásszállítóvá váljon, és javítsa az új járművek menetdinamikáját, különös tekintettel a fenntartható megoldásokra. Ez a termékcsalád magában foglalja a Brembo Beyond EV készletet, a speciálisan bevont féktárcsák és innovatív fékbetétek új termékcsaládját, amelyek csendesebbek, ellenállóbbak az oxidációval és a korrózióval szemben, és így hosszabb élettartamúak. Ezek az előnyök mind hozzájárulnak a jármű környezeti lábnyomának csökkentéséhez. A Brembo Beyond EV Kit teljes mértékben az elektromos járművek számára készült, és a madridi Motortec innovációs galériáján a „mechanikus alkatrészek” kategóriában díjat kapott.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.