Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. december | Olvasson bele!

Kapcsolat a versenypálya és a közút közöttA Ferodo-n belül, mint cég a cégben működik a Ferodo Racing üzletág, ahol motorkerékpárok részére és sportcélból fejlesztenek fékrendszereket. Mivel saját kézben tartják a kutatás-fejlesztési, gyártási, értékesítési munkát és az ellátási láncért is saját hatáskörben felelnek, ezért a teljes szabályozás és gyártás az olaszországi, mondovi központban van. A versenytapasztalatokat a Ferodo a közúti fejlesztésekben is felhasználja.

MOTORKERÉKPÁROK

A Ferodo Racing a motorkerékpárok piacán nagyon erős márka. A fékbetéteket helyben fejlesztik és gyártják. A Champion szűrőket, Goetze motorikus alkatrészeket is a DRIV-on (Federal Mogul és Tenneco) keresztül be lehet szerezni, így a teljes motorkerékpár-paletta egy helyen található.

A motorkerékpároknál már 20 éve megjelentek az acéltárcsák, melyekhez teljesen eltérő összetételű fékbetét szükséges. Enduro, Superbike és 24 órás motorkerékpár-versenyeken is jelen van a cég az élcsapatoknak szállított fékbetétekkel. A motorkerékpár-fékbetétek sorozata 6 csoportra osztható a felhasználás jellege szerint ➊.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés