AOE-infó - 2022.04-05.

2022. április 23-án tartotta meg egyesületünk az idei első, konferenciával egybekötött közgyűlését. Köszönjük tagjainknak a közgyűlésen való részvételüket, amely így határozatképes volt, nem kellett megismételni! Ezzel a rendezvénnyel eleget tettünk az alapszabályban megfogalmazott kötelezettségünknek, újabb közgyűlési határozatok megléte mellett folytathatja egyesületünk a munkáját a szakma javára.

A konferenciára – a közgyűléssel ellentétben – nemcsak rendes tagjainkat, hanem regisztrált vállalkozásainkat is meghívtuk. Rendkívül aktuális témákkal készültünk, amit igyekeztünk minél szélesebb körben meghirdetni. Pártoló tagjaink közül a Lubexpert Hungária Kft. képviseletében Árvai Péterrel beszélgethettek tagjaink a cégportfóliójukkal kapcsolatban.

A megnyitót követően Spindler Tibor elnök úr a fogyasztóvédelmi ellenőrzések és a garancia kérdéskörét érintette előadásában, amit a résztvevők nagy figyelemmel kísértek. Az Autosoft Kft. ügyvezetője, Szamosfalvi István a szabályoknak megfelelő elektronikus számla kibocsátásáról és befogadásáról, illetve archiválásáról tartott előadást, és készséggel válaszolt minden feltett kérdésre.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.