Az Autover új neve: Sekurit Service

2021 év végén ünnepelte 30. évfordulóját a Saint-Gobain autóüvegek piacán tevékenykedő disztribúciós márkája, az Autover, 2022-t egy izgalmas, új kezdettel nyitja, mely a digitális szolgáltatásunk fejlesztését is magában foglalja a „grow and impact” program részeként.

TÖBB, MINT CSUPÁN EGY NÉV

A Sekurit Service – Saint-Gobain brand – bevezetése sokkal több, mint egy új márkanév. Ahogyan azt Németh József Károly, a Sekurit AGR regionális igazgatója mondja: „Ez egy új fejezet a már megkezdett utunkon. Egy fejezet, amelynek fő eleme a megingathatatlan elkötelezettség ügyfeleink iránt a világ minden táján; az iparág iránt, melynek felépítésében segítettünk; valamint bolygónk iránt, ahol mindannyian élünk, és amelyet mindannyian tisztelünk.”

EGY MÁRKA, AMELYRE MINDIG SZÁMÍTHAT

Miért is esett a választás a Sekurit Service névre? Két egyszerű, egymással összecsengő szó, melyek tökéletesen magukba foglalják a cég összetéveszthetetlen genetikai állományát, DNS-ét. Sekurit: szorosan összekapcsolódik a világszerte elismert Saint-Gobain Sekurit márkanévvel; Service (=szolgáltatás): cégünk minden egyes nap páratlan szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Németh József így folytatja: „A Sekurit Service olyan név, amely megtestesíti gazdag történelmünket és az innovációs törekvéseinket. Egy név, amely egyszerre kifejezi, hogy szolgáltatásunk felülmúlhatatlan és azt, hogy mindig ott vagyunk, amikor ügyfeleinknek szüksége van ránk. Egy márka, amelyre mindig számíthatnak."

MINŐSÉGI TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS – ONE-STOP-SHOP

Azaz nálunk mindent megtalál egy helyen. Negyed évszázad alatt rengeteget tanultunk önmagunkról és küldetésünkről, azáltal, hogy meghallgattuk ügyfeleinket és iparágunk pulzusán tartottuk az ujjunkat.

Németh József azt mondja: „Így született meg a "nálunk mindent megtalál egy helyen" koncepciója. Mint az egyik legmegbízhatóbb üzleti partner az autóüvegezés globális piacán, mindig a lehető legjobb szolgáltatás nyújtására összpontosítunk."

WEBSHOP, AHOL MINDENT MEGTALÁL EGY HELYEN – VEVŐKÖZELSÉG

Cégünk volt az első a piacon, amely webshopot indított 2005-ben. Azóta a vásárlói igényeket szem előtt tartva, folyamatosan bővülnek a webshopon elérhető szolgáltatások és funkciók. A legutóbbi fejlesztés az online áruvisszaküldés folyamatának bevezetése volt. Az új márkanév bevezetésének egy része a digitális lábnyomunk racionalizálása volt. A Sekurit Service a már meglévő webshopot felkereső forgalom segítségével és az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával építette fel új weboldalát, vagy inkább üzlete kirakatát, mint a webshop ügyfelekkel közvetlenül kapcsolatban álló részét. A digitális ügyfélutat továbbfejlesztve, nálunk mindent megtalál egy helyen.

YOUR BUSINESS MATTERS

A Sekurit Service ígérete, hogy ügyfelei számára egyszerűbbé teszi a mindennapi munkát. Az adatalapú működés és a digitális technológia kiterjesztése lehetővé teszi a Sekurit Service számára, hogy egy lépéssel előrébb járjon és előre lássa az igényeket. Ennek köszönhetően az ügyfeleknek csak a fő üzleti tevékenységükre kell koncentrálniuk.

Ez igaz a Sekurit Service teljes, végpontok közötti működésére is: az innovatív üvegtermékektől a szerszámokig, a kellékektől a műhelyfelszerelésekig, a legmodernebb online raktározástól a kiváló szállítási szolgáltatásokig. És persze igaz a webshopra is, amelynek szolgáltatásai folyamatosan bővülnek olyan funkciókkal, mint például a szerelési útmutatók és videók, tréningek és termékazonosító rendszerek.

Németh József így foglalta össze: „A Sekurit Service-nél minden, a legapróbb részletekig azért jött létre, hogy segítsük vevőinket, hiszen az ő üzletük fontos számunkra!"

SEKURIT SERVICE

A Sekurit Service-nél mindent megtalál egy helyen. Teljes körű üzleti partner és megbízható szállító az autóüvegek és kapcsolódó termékek piacán. Arra fókuszál, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson, minőségbe csomagolva! Ez azt jelenti, hogy gondoskodunk ügyfeleinkről, inspiráljuk munkatársainkat, kiemelkedő termékeket biztosítunk, és gondoskodunk bolygónkról.

A SAINT-GOBAIN BRAND

A Saint-Gobain anyagokat és megoldásokat tervez, gyárt és forgalmaz az építőipar, a közlekedés, az egészségügy és más ipari alkalmazások piacára. A folyamatos innovációnak köszönhetően mindenhol megtalálható a lakótereinkben és mindennapi életünkben. Kényelmet, teljesítményt és biztonságot nyújtanak, miközben válaszokat adnak a fenntartható építészet, az erőforrás-hatékonyság kérdéseire és küzdenek a klímaváltozás ellen.