Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. július | Olvasson bele!

Zöldtermékek a németek legnagyobb autóalkatrész-beszállítójának kínálatábanAz 1980-ban alakult Werner Metzger GmbH máig egy olyan családi vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet a partnerségre és a csapatszellemre mind a vállalaton belül, mind pedig a vevőikkel és beszállítóikkal való együttműködésben.

Dinamikusan bővülő kínálatuk közel 600 különböző termékcsoportban, mintegy 35.000 cikkszámot tartalmaz, melyek között a futóműalkatrészeken és elektronikai termékeken túl, számos olyan különleges alkatrész is megtalálható, mint a féktárcsa-védőlemezek, résolajcsövek, kábelköteg-javító szettek, vagy a forgattyúház-szellőztetők. A több mint 54%-ban eredeti gyári alkatrészeket tartalmazó elektronikai termékkínálatukkal piacvezetők Németországban.

A vevőközpontúság, motiváció és folytonosság a Metzger számára nem csupán divatos címszavak, hanem szerves részei a vállalati filozófiának, amelyet több mint 125 szakképzett és lelkes munkatárs vall magáénak. A Metzger márka kezdetben csak Németországban volt elérhető. Tíz évvel ezelőtt azonban elindult az exportrészleg, melynek segítségével immár a világ minden tájára, köztük Magyarországra is szállítanak alkatrészeket, hivatalos forgalmazója a Szakál-Met-Al Kft.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés