A KYB kibővíti az online garázs támogatást

A KYB Europe bővíti piacvezető online támogatását műhelyek és forgalmazók számára. A 22 nyelven elérhető weboldal a információs támogatásra összpontosít és számos hasznos eszközzel rendelkezik, amelyek segítik mind a technikusokat, mind a kiskereskedőket a felfüggesztés cserealkatrészeinek azonosításában és értékesítésében.

Az új „KYB Training” terület áttekintést ad a KYB népszerű felfüggesztési megoldásokkal kapcsolatos képzéseiről, amelyet több mint 7000 szakembernek juttattak el a KYB műszaki oktatói a pandémiát megelőzően 2019-ben. A KYB egyik szakértő trénere által szervezett részletesebb online képzésre való feliratkozáshoz és a havi KYB hírlevélre való feliratkozáshoz online űrlapon keresztül juthatunk el, így naprakészek lehetünk a KYB legfrissebb híreivel és technikai támogatási ajánlataival kapcsolatosan.

A KYB digitális csomagokat is piacra dob, amelyek előre megtervezett és írott közösségi média bejegyzésekből állnak, és a felfüggesztés biztonság szempontjából kritikus vonatkozásairól ad át ismereteket.

Az alkatrészek forgalmazói és műhelyei ezeket felhasználhatják saját reklámfelületeiken, annak érdekében, hogy „edukálhassák” ügyfélkörüket a felfüggesztés biztonsági szempontjairól, egyben reklámozhassák a KYB márkát. A KYB Europe jelenlegi illeszkedő videóit és oktató videóit több mint 6 millióan nézték meg YouTube -csatornájukon. A Hubspot kutatása szerint az ügyfelek 72 százaléka inkább egy videó megtekintéséből szeretne megtudni többet egy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatosan.

Jordan Day, a KYB Europe marketingmenedzsere elmondta: „Ez a tökéletes lehetőség arra, hogy több szakemberrel beszélhessünk a felfüggesztés egyes részegységeiről, alkatrészeiről és azok kulcsfontosságú szerepéről a járműbiztonságban, beleértve azt is, hogyan lehet felismerni azok problémáit, mikor kell cserélni azokat.”

A szervizek a területileg illetékes KYB-képviselettel, vagy területi képviselővel, illetve a KYB marketing csapatával (news@kyb-europe.com ) kapcsolatba lépve érhetik el a KYB tárgyalt csomagjait. news@kyb-europe.com címen.