Snap-on eszközválasztó weboldal

Rendszerteszterekkel kapcsolatos korábbi cikkeinkben említettük, hogy több weboldal is segíti a szakemberek számára szükséges, optimális rendszerteszter kiválasztását. Ezek közül most a Snap-on weboldalát villantjuk fel, melynek termékei hazánkban meglehetősen nehézkesen érhetőek el, ezért inkább vagy a gyártótól való közvetlen megrendelés, vagy a nemzetközi online piactereken (pl. ebay.com) történő szörfözés útján kerülhetünk közvetlen kapcsolatba vele.

A weboldal látogatói az eszköz illesztő funkció segítségével megtalálhatják a saját igényeiknek megfelelő, gyors és intelligens diagnosztikát támogató platformot. Mivel ezen eszközök jelenlegi ára a cikk írásakor 1 millió Ft fölött van, így az optimalizálás koránt sem másodlagos szempont.

A látogató a weboldalra érkezve a „Kezdés” gombbal találja magát szemben, melyre rákattintva kitölt „egy rövid felmérést” a mindennapi munkájával kapcsolatosan, majd azokat a funkciókat jelöli be, amelyekkel bővíteni szeretné eszköztárát.

Mindezek után a „Találja meg az ideális platformot” gomb megnyomásával a weboldal ajánlást dob ki a látogató (potenciális ügyfél) számára optimális Snap-on intelligens diagnosztikai eszközre, mely a gyártó ZEUS ™, a TRITON-D8 ™ vagy az új APOLLO-D9 ™ eszköze lehet. A találatok alapján betöltött termékek ismertetői áttekintést nyújtanak az egyes műszerekről.

A Snap-on sajátossága, hogy „előre szűrt”, márka és típusspecifikációs információkat szolgáltat, amelyek az adott járműre és a hibakódra vonatkozó információkat mutatják. Tudjuk ez azért is jelentős, mert egyéb független tesztereken gyakran kaphatunk „márkaspecifikus” hibakódot bármiféle háttérinformáció nélkül, ami után még külön internetes vagy gyári adatbázisban történő kutakodás szükséges.

Összességében a weboldalra látogató szakemberek egy olyan, eddig ritkán látott termékválasztást segítő szolgáltatást vehetnek igénybe, amely nemcsak időt, hanem költségmegtakarítást (optimalizálást) is jelent, melybe érdemes lehet befektetni. De erről mindenki maga dönt.

(Küllei)

 

Az oldal elérhetősége: https://uk.idtoolmatcher.com/tool-matcher/