A tervezésben minden részlet számít

Tudjuk, hogy nincs minőség precizitás nélkül. A kiváló alkatrészekhez pontos tervekre van szükség. Most három olyan nyomtatógépet ajánlunk a tervezéshez, amelyek maguk is kiállják a minőségi próbát, és szerencsénkre most még kedvezményesek is.

Ha lehetőségünk nyílik milliméterre tűpontosan látható terveket gazdaságosan nyomtatni, miért ne éljünk vele? A Canon imagePROGRAF nyomtatói remek megoldást jelentenek azok számára, akiknek mindenük a tökéletes végeredmény.

A termékcsalád 5 színű festékalapú és pigmenttintarendszere ugyanis nemcsak élénk színeket kínál, hanem a lehető legélesebb, vékony vonalakat is: +/-0,1%-os pontossági tartománnyal és 0,02 mm-es minimális vonalvastagsággal garantálja a precizitást. Ráadásul a csúcsminőség mellett még praktikus is a használatuk: minden nyomtató AutoCAD optimalizált illesztőprogrammal érkezik, hogy a szoftverekkel se gyűljön meg a bajunk.

És az előnyöknek még nincs vége. Nézzük meg a termékcsaládot közelebbről! Az IPF830-as gép 320 GB-os merevlemezzel, nagy kapacitású tintatartályokkal és lenyűgöző sebességgel támogatja a masszív mennyiségek nyomtatását, miközben a hatékonyságot is figyeli: a beépített költségfigyelő szoftverrel áttekinthetjük a költségeket, és nyomon követhetjük a befektetésünk megtérülését.

Az IPF840-es is tudja mindezt és még többet: dupla tekercsadagoló rendszerével még hatékonyabb működést tesz lehetővé. Az IPF850-esben pedig az összes eddigi jóságon felül még nagy kapacitású kötegelő is van, ami még tovább tornássza felfelé a folyamatosan nyomtatható mennyiséget.

Szóval az imagePROGRAF család okos, pontos, gazdaságos, és a legjobb, hogy most kedvezményes is. December 15-ig az összes IPF modell kivételes áron kapható a Canon partnereinél, akár 50%-os kedvezménnyel. Ha most nem leszünk precízió-nagyhatalom, akkor soha.

Ha te is nagyban nyomnád, IDE kattints a részletekért!