Weblapépítés szakmai szemmel

Az autófenntartó, -javító ipart elnézve ugyanaz mondható el, mint szinte kivétel nélkül az összes iparágról, a 10 éve még jól működő értékesítési rendszerek, értékesítési elvek mára elavulttá váltak, nem elég flexibilisek és hatékonyak.

A 2000-es évek elején készült weboldalak már nem hozzák a tőlük elvárt eredményeket. A cégek, legyen szó autószerelő műhelyről vagy szakkereskedésről, nem értik, miért nem találja meg a vevő a weboldalukat?
Ha megtalálja, miért nem kér ajánlatot, miért nem vásárol? Fizessek a googlenak komoly összegeket, hogy engem találjanak meg, vagy inkább a facebookot “támogassam” anyagilag, hogy nálam vásároljon a netet használó vevő?
Rengeteg kérdés van egy webes honlap megépítését megelőzően, és minden apróság befolyásolja a honlap hatékonyságát és a mögötte lévő vállalkozás sikerét.

De további nehézség az is, hogy egy honlap, egy itt alkalmazott szoftver-megoldás viszonylag gyorsan amortizálodhat. Ami hétfőn még hatékonynak számított, az lehet hogy kedden - egy újabb szoftver megoldásnak, egy újabb technológiának köszönhetően - már csak második a vásárlóért folytatott versenyben. A weblap soha sincs kész teljesen, folyamatosan figyelni kell a virtuális tér változásait és rögtön el kell végezni az utánhangolást. És természetesen mindent meg kell mérni, ki kell számítani és csak azért szabad pénzt adni, legyen az grafikailag bármennyire is kidolgozott, ami ténylegesen segíti a profittermelést.
 

Egy weboldalnak egyszerre több követelménynek kell megfelelni és nem utolsósorban profitot is kell termelnie


Mi az X-Meditor Kft-nél már számos, szakmához kötődő honlapon vagyunk túl. Első honlapunkat a 90-es évek végén hoztuk létre és azóta is folyamatosan, több nagyforgalmú honlapot építettünk és üzemeltetünk. Nemcsak az építés örömét tapasztaltuk meg, hanem a működtetés gyötrelmein is túl vagyunk. Tudjuk, hogy olyan honlapot kell építenünk, amelyet könnyű használni, könnyű feltölteni, biztonságos, átlátható és felhasználóbarát. Emellett magának a honlapnak és a kapcsolódó megoldásoknak biztosítania kell a honlap látogatottságát a potenciális vásárlókat, érdeklődőket.

Néhány honlapmegoldásunk:

autotechnika
- autotechnika.hu
- jovojarmuve.hu
- fshungary.hu
- autodiga.hu

faipar
- woodholz.eu
- shop.woodholz.hu
- faipar.hu

Webes csapatunk további nagy előnye, hogy az országban egyedülállóként a weblapépítésen túl a szakmában is nagy biztonsággal eligazodunk. Legyen szó a járműfenntartás bármely területéről, garázsiparról, diagnosztikáról vagy az iparághoz tartozó kereskedelmi, beszállítói tevékenységről, mérnökökből, közgazdászokból, grafikusokból, webfejlesztőkből, mérnök informatikusból álló csapatunk professzionális megoldást kínál.

Miben vagyunk mások?

Egy szakportál tervezése, weblap építése vagy akár egy webshop kifejlesztése nem igazán helyhez kötött feladat, akár Eszkimóföldről is elvégezhetőek ezen fejlesztések. Ennek ellenére kicsit szkeptikusak voltunk abban, hogy az ország minden tájáról eljönnek-e hozzánk az ügyfelek, hogy mi csináljuk meg a portáljukat. Hiszen ma már minden nagyvárosban – és kicsiben – vannak remek webfejlesztő cégek!
Aztán megtudtuk tőlük – ami tőlünk talán szerénytelenség lett volna –, hogy egy igazán jó szakportálhoz fontos, hogy a fejlesztőcsapatban az adott szakterületet jól ismerő mérnökök, marketingesek, újságírók is tevékenykedjenek. Ezt a teamet ezért az X-Meditor Kft. úgy építette fel, hogy gépészmérnökök, közlekedésmérnökök, közgazdászok, grafikusok, újságírók és természetesen programozó informatikusok alkotják.

Ha nem elégedett honlapja teljesítményével, több látogatót szeretne, új honlapot készíttetne, vagy csak szakmai tanácsra van szüksége honlapépítés, átalakítás előtt, forduljon hozzánk bizalommal!