10 éves a M.E.T. Kft.

Az ünnepelt ajándéka

A M.E.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. idén töltötte be fennállásának tizedik évfordulóját. Kedves gesztus az ünnepelttől, hogy ezt a nevezetes születésnapot 2010. október 27-én ajándékkal, elsősorban a szakképző iskolák tanárai tiszteletére rendezett szakmai konferenciával ünnepelte meg. A Robert BOSCH Kft., az AOE és az X-Meditor Kft. által is támogatott előadás-sorozat megnyitó előadásában Pálfalvi Gábor, a cég ügyvezető igazgatója az idei Autómechanika vásáron látott, a M.E.T. kínálatában már megjelenő termékeket mutatta be.

„Hogyan mérjük a tengelysúlyt a közúton?” A HAENNI mérlegek műszaki innovációjáról a HAENNI Instrumens Inc. svájci cég ügyvezető igazgatója, Felix Scheuter ügyvezető igazgató tartott előadást. A Bosch „blokk” a diagnosztikai műszerújdonságokról, a dízel részegységek próbapadi vizsgálatának új eszközeiről, a dízel-emissziótechnika újdonságairól, a DENOXTRONIC-ról és a common rail ma már teljes körű injektorjavítási technológiáról „premier” előadások hangzottak el. Spindler Tibor, az AOE elnöke a szakképzés jövőjéről tartott gondolatébresztő előadást.

A cég ügyvezető tulajdonosát, Pálfalvi Gábort kértük, foglalja össze röviden a M.E.T. tevékenységét!

Cégünk, a M.E.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. immár 10. éve foglalkozik minőségi, nyugat-európai diagnosztikai és szervizberendezések forgalmazásával. Ügyfeleinknek – a már több mint 25 éves járműipari mérnöki és üzleti gyakorlatunk alapján – a szerviztevékenység kialakításának és végzésének minden fázisában szeretnénk segítséget nyújtani. Tevékenységünkbe, szolgáltatásaink közé tartozik a műszer-, szerszám- és berendezésforgalmazás, beüzemelés, szaktanácsadás, valamint szerviztechnológiai rendszerek kivitelezése, berendezések, így például sűrítettlevegő-hálózat, kenéstechnikai rendszerek, kipufogó- és hegesztésigázelszívás telepítése.

Cégünk beszállítói köre igen kiterjedt. A teljes felsorolást most mellőzve, kérem, nézzék meg honlapunkat, hadd említsek meg néhányat közülük: Bosch és Beissbarth, Motometer, ROMESS, Streppel, Leitenberger, Zippo, Werther, Haenni, Ecotechnics, Gartec, Piusi, Gedore, KLAAN.

Gratulálunk a M.E.T. Kft. eddigi sikeres tevékenységéhez és további eredményes munkát kívánunk!