Jean-Paul Bailly a CECRA új elnöke

Az 1983-ban alapított CECRA, az Autókereskedők és –javítók európai tanácsa (European Council for Motor  Trades and Repairs) szeptember 22-én tartott ülésén a tagok egyhangúlag úgy döntöttek, hogy Jean-Paul Bailly (70) váltja az elnöki székben Prof. Jürgen Creutzigot, aki 2001 óta töltötte be ezt a tisztséget. Bailly a Bailly Group Holding felügyelőbizottságának elnöke, amely magában foglal 12 Peugeot-, 6 Citroën-kereskedést, 6 kereskedő céget (Suzuki, Hyundai, Kia, Ssangyong), 2 BMW és Mini kereskedést és 1 autókölcsönzőt, összesen 800 munkatársat.

Az új elnök ismertette programját is, mely szerint erőt kell gyűjteni, és a jövőre koncentrálni, miközben az autóipart továbbra is válság sújtja. Bailly mintegy 20 éve elkötelezett a CECRA iránt, és meg van arról győződve, hogy a jövőt Európa jelenti. Az elnök eltökélt az iránt, hogy fenntartsa a CECRA reprezentatív jellegét. „A CECRA ereje abban rejlik, hogy összegyűjti a személyautók, haszonjárművek és ipari gépek forgalmazóit, a szerződéses és a független javítókat” – állítja Bailly.

Jürgen Creutzig úrnak – aki a magyarok iránt mindig a legnagyobb figyelemmel és segítőkészséggel volt - további jó egészséget, békés, boldog hosszú életet kívánunk!