Az Audi Hungaria megnyitotta látogatói központját

Még többen ismerhetik meg az Audi Hungariát: szeptember 3-tól a győri vállalat új látogatói központja mindennap lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy közelebbről is betekinthessenek a győri Audi-telephely gyártási tevékenységébe.

A naponta kétszer szervezett gyárlátogatások bepillantást engednek a motor- és járműgyártás csúcstechnológiájú világába. „A vállalat 1993-as alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb munkaadójává fejlődött – ez egy sikertörténet, amely önmagáért beszél” – mondta Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez a látogatói koncepció ideális lehetőséget biztosít arra, hogy az Audi márka egyedülálló tulajdonságait megmutathassuk és „A haladás technikája” szlogent átélhetővé tegyük.” Az Audi Hungaria 120 millió forint beruházással valósította meg az új látogatói koncepciót. A látogatói útvonalak fejlesztése mellett az új reprezentatív fogadóépületbe egy Audi Shopot és egy kávézót is integráltak.

A vendégeket a látogatói szolgáltatóközpont munkatársai kísérik, akik az információkat a motor- és járműgyárban magyar, német és angol nyelven adják át. Eddig évente négyezren látogattak a győri vállalathoz.

„Ezzel a kibővített szolgáltatásunk- kal szeretnénk jelentősen növelni ezt a látogatói számot” – mondta Faustmann. Az érdeklődők a www.audi.hu internetes oldalon, a „gyárlátogatás” link alatt jelentkezhetnek. A látogatások mindennap 10 és 12 órakor kezdődnek. Gyárlátogatáskor a résztvevők száma maximum 25 fő lehet.

Forrás: Audi Hungaria Motor Kft.