Autószektor.hu - Az Autótechnika ajánlásával

Tisztelt Olvasók!

A www.autoszektor.hu ingyenesen elérhető internetes portál az autóipar és -kereskedelem, valamint a hozzá kapcsolódó ágazatok helyzetéről, napi híreiről, jövőjéről kíván tájékoztatást adni a szakma szereplőinek. A portál célja, hogy érthető módon, szakmailag megalapozottan, független forrásként számoljon be a területen dolgozó vezetőket foglalkoztató kérdésekről, problémákról, lehetőségekről.

Úgy érezzük, hogy erre a tájékozódásra mindig is nagy szükség volt, és így lesz ez a jövőben is, a jelenlegi időszakban pedig egyenesen létfontosságú, hogy a szakma szereplői elérjék a friss híreket, információkat. Mi ennél még egy lépéssel tovább kívánunk menni: annak érdekében, hogy különböző nézőpontokból megvilágíthassuk a történések hátterét, bel- és külföldi tanulmányokat is közlünk majd időről időre, sőt, a szakma mértékadó képviselőit is megkérjük nézeteik, tapasztalataik közreadására.

Kiknek szánjuk: importőröknek, márkakereskedések vezető munkatársainak, használtgépjármű-kereskedőknek, finanszírozóknak, biztosítóknak, biztosítási brókereknek, a szektort kiszolgáló beszállítóknak, vállalkozásoknak, a szektor szakmai, érdek-képviseleti szervezeteinek.

Mit kínálunk: napi híreket, elemzéseket, interjúkat, körkérdéseket, statisztikai adatokat, fórumot a szakmai szervezeteknek.

Bízunk benne, hogy a szektorban tevékenykedő vezetők és munkatársaik hasznosnak fogják ítélni a publikált információt és rendszeresen felkeresik oldalunkat. A portált a DLM Consulting Kft. autóipari tanácsadó cég szervezi és finanszírozza, az oldalon azonban a cég önmagát nem reklámozza a publikált információn keresztül, célunk egy független, szakértő fórum létrehozása.

Ha felhőtlen szórakozást nem is, de a portál olvasgatásával hasznos perceket kívánunk látogatóinknak.