Weboldal 30 perc alatt? - Megéri eljönni a DIGÁRA!

Az ok egyszerű, az internet gyors, mindenki számára könnyen elérhető, sok információt tartalmaz és ezenkívül helyfüggetlen. Ebből kifolyólag több milliárd ember használja világszerte. Manapság az a cég, akinek nincsen saját weboldala, az jelentős hátránnyal indul a vetélytársakkal szemben.

Önnek van saját honlapja?

Az autotechnika.hu éppen ezen okból most egy új szolgáltatást mutat be az Autó-DIGÁ-n! Extra kiállítási kedvezménnyel igényelhet és készíttethet saját honlapot az, aki ellátogat az Autó-DIGA kiállításon az X-Meditor Kft. standjára. A DIGÁ-n előfizetőinknek mindössze 12 900 Ft-ba kerül évente az, hogy májustól kezdve egy saját weboldalt hozzanak létre az autotechnika.hu microsite rendszerének keretein belül.

Igényes és minőségi honlapot évi 12 900-ért?

A szolgáltatás díja tartalmazza a felhasználók által választott domainnév (pl.: www.autoszerviz.hu) regisztrációs díját is! Így előfizetőink rövid idő alatt jutnak hozzá egy saját weboldalhoz, egy saját domainnévhez és egy saját e-mail címhez (szereloszilard@autoszerviz.hu). A szolgáltatás igénybevétele, az oldal bekapcsolása, szerkesztése rendkívül egyszerű, így akár fél óra alatt biztosíthatjuk cégünk internetes megjelenését. A weboldal egy úgynevezett „adminisztrátori” oldalon alakítható ki.

Érdeklik a részletek?

Látogasson el a DIGÁ-ra, az X-Meditor Kft. standjára, ahol kollégáink részletesen tájékoztatják önt legújabb szolgáltatásunkról!

Éljen a kiállítási kedvezménnyel, és csatlakozzon az internet világához mindössze évi 12 900 forintért!