Equip Autó 2009 Párizs

Az autó- és autófenntartó-ipari szektorban a közeljövőre prognosztizált gazdasági fellendülést iránymutató kiállításnak kell indítania – vallják az idei Equip Auto garázsipari szakkiállítás rendezői, a Comexposium munkatársai. A megnyitás előtt az EQUIP AUTO kiállítás derűlátó a gazdasági válság ellenére is és reméli, hogy hamarosan új erőre kapnak a gépjármű aftermarket piac szereplői.

Az EQUIP AUTO 2007-ben 2022 kiállítót és 106 407 látogatót fogadott, melynek 25%-a külföldről érkezett.

Az EQUIP AUTO 2009 nemzetközi autóalkatrész, szerszám és szervizberendezés szakkiállítás a gyártók, forgalmazók és javítók világméretekben egyik legnagyobb találkozója, ahol új termékeket, szolgáltatásokat és partnereket találnak. A 2009-es kiállítás újdonsága, hogy kibővül az ipari és mezőgazdasági járművek, valamint városi és távolsági tömegközlekedési eszközök szektorával és a kétkerekű gépjárművekkel, vagyis a motorkerékpárokkal. Az EQUIP AUTO 2009 október 13–18. között várja a szakembereket a Paris-Nord Villepinte kiállítási parkban.

A kiállítói listából néhány nagy gyártót és kereskedőt emelünk ki, mint a szektor reprezentánsait: ACTIA, AD PRODUZIONE, AKEBONO, AUTODISTRIBUTION, AUTOLIA, BORGWARNER, BOSCH, CELETTE, DELPHI, EGI, ELECTRICFIL, EUROPA, EXIDE TECHNOLOGIES, FIDUCIAL INFORMATIQUE, FÖRCH, GEDORE, GROUP AUTO UNION (avec PARTNER’S), GROUPE EVERLOG, GT MOTIVE, HAZET, HUTCHINSON, IGOL France, ISTOBAL, KIEHL, KS PROVAC, MANN + HUMMEL, NGK, RAVAGLIOLI, STAHLWILLE, SPX, TEXA, THULE, TOOLS, TOTAL, UNIL OPAL, VALEO, ZF.

Az EQUIP AUTO kiállítás a kereskedelemre összpontosít, középpontjába az alkatrészcsere kulcskérdései kerültek: fejlesztés és munkafolyamatok megosztása a műhelyekben, képzés, információ-hozzáférés, innovációterjesztés.

Az EQUIP AUTO elsősorban az autószerelőknek, karosszérialakatosoknak, kereskedőknek, márkakereskedőknek, autósáruházaknak, flottaüzemeltetőknek szól, de kiterjed a kétkerekű motoros járművekre, tehergépjárművekre, mezőgazdasági traktorokra és ipari járművekre is, melyek már eddig is jelen voltak a kiállításon.

És végül, mivel az EQUIP AUTO mindig is vállalta a teljes ágazat összehívásának szerepét, most is minden szakmai szervezet támogatását élvezi, ezek sorában ott van a CNPA, FEDA, FFC, FIEV, FNAA, GNCR, GNESA, SIA és a partnerekét is: GIPA, IRP AUTO.

Az EQUIP AUTO tehát minden szakembert vár 2009. október 13–18. között a Paris-Nord Villepinte kiállítási parkban.