Vállalati Fehér Könyv

Az új, online elérhető kiadvánnyal az Innovációs és Technológiai Minisztérium a járvány terjedésének megelőzésében, a kockázatok csökkentésében segíti a hazai vállalkozásokat. A Vállalati Fehér Könyv tudományos-szakmai megalapozottsággal, nemzetközi esettanulmányokat ismertetve tesz gyakorlati védekezési, munkaszervezési javaslatokat az őszi-téli időszakra. Alapvető célja, hogy a folyamatos és biztonságos működés fenntartása érdekében praktikus segítséget nyújtson a nem egészségügyi ellátást nyújtó vállalkozások, szervezetek számára a következő járványhullámra való felkészülésben.

A kiadvány elérhető a https://www.vali.ifka.hu/medias/919/20200901_vallalati_feher_konyv.pdf címen

Annak érdekében, hogy a kiadvány és így a gyakorlati tanácsok minél több vállalkozáshoz eljussanak, megköszönjük, ha közreműködnek a kiadvány terjesztésében.

 Köszönjük továbbá, ha a vállalkozásokat bátorítják az ITM MKIK-val közös kérdőívének kitöltésére, amely a következő linken elérhető: https://kutatas.gvi.hu/index.php/688729

A kérdőív célja a vállalkozások várakozásainak, foglalkoztatási helyzetének mélyebb megismerése. (Javasolt böngészők: Mozilla, Chrome).

Munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánva,

 

Dr. György László megbízásából,

 

Kepe Nóra
ITM 
Gazdaságstratégiáért és Szabályozásért Felelős Államtitkári Kabinet