Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. október | Olvasson bele!

A Tesla pickup teherautóA Tesla vezérigazgatója, Elon Musk számára nem idegen a felhajtás, és most nincs nagyobb felhajtás az elektromos-járműgyártó céggel kapcsolatban, mint a megígért pickup teherautója. De nem csak a rajongók és szkeptikusok szeretnék Musk tervének bizonyítékát látni, a Wall Street is várakozó.

Musk úgy írta le a teherautót, mint „cyberpunk”, és a legújabb „Ride the Lightning” (Lovagold meg a villámot) podcastban úgy pontosított a teherautó kinézetével kapcsolatban, hogy azt mondta róla „elég sci-fis… egyfajta „Szárnyas fejvadász” teherautó”

„Nem mindenkinek felel majd meg” – mondta Musk. „Amikor leleplezzük ezt a dolgot, néhányan azzal jönnek majd: „ó, nem is néz úgy ki, mint egy teherautó; nem akarom megvenni”. Ez hasonló ahhoz, amikor kijött az automobil, az emberek azt mondták, „ó, nekem a ló és a hintó tetszik”. Persze, ragaszkodhatunk a lóhoz és a hintóhoz, de úgyis veszünk majd egy automobilt később. Csak még nem tudjuk”A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés