Standox Xtreme System

A személyautó javító járműfényezés területére egy új, szabadalmaztatott Axalta®-technológiát szeretnénk bemutatni, a Standox Xtreme termékcsaládját, amelynek alkalmazásával a leggyorsabb javítás végezhető el gyári minőségben!

Az alábbi anyagokkal, nagyon rövid időn belül, akár 36 perc alatt – a gyárilag alapozott karosszériának – a teljes fényezése elvégezhető, a füllerezéstől a befejező polírozási művelet megkezdéséig! Mindezek időigénye hagyományos termékek használatával ennek a sokszorosát igényelné.

Fontos kiemelni, hogy az Xtreme anyagok alkalmazásához nincs szükség a fényezőműhely átalakítására és új eszközök vásárlására, csupán csak az alábbiakban leírt termékeket kell használni és a technológiai lépéseket betartani!

Az Xtreme megnevezés egy költséghatékony rendszert jelöl, mely a gyors alkalmazhatósági időt és alacsony energiafelhasználást ötvözi.

Az alábbiakban bemutatjuk az egyik leghatékonyabb felépítményjavaslatunkat, melynek segítségével a füller csiszolása nélkül biztosítható a gyors száradás, a ragyogó végeredmény a lakkozás után és ezzel egyszerre az alacsony energiafelhasználás is.

Az Xtreme felépítmény:

  • savas kendő (KTL-réteg hiánya esetén) Express Prep Wipes 3000 kendő,
  • „nedves a nedvesre” füller VOC Xtreme Filler U7650 füller,
  • egy munkamenetes/1,5 soros szín Standoblue/Standohyde Plus vizes bázisfesték,
  • egyedi gyors lakk VOC Xtreme Clear K9580 alkalmazás.

XTREME INNOVATÍV

A szabadalmaztatott Axalta® -technológia felgyorsítja a munkafolyamatokat. A száradási folyamat felgyorsítását a hőmérséklet és a környezeti páratartalom segítségével valósítja meg.

XTREME HATÉKONY

Standoblue bázisfestékkel az Xtremerendszer rendkívül rövid, mindössze 36 perces javítási időt igényel. Ez 50%-kal gyorsabb folyamatot jelent a piacon kapható hasonló termékekhez képest, gyári minőségben! A munkafolyamat időtartama még kabinszárítás nélkül is, 20 oC-on csak 75 perc.

XTREME GYORS TERMELÉKENYSÉG

Intsen búcsút a torlódásnak: a szórófülkében töltött idő legalább 25%-kal csökkenthető, így több idő marad más munkákra

XTREME GYORS ÚJ ALKATRÉSZ FÉNYEZÉS

Vigye fel az új alkatrészekre a füllert rekordidő alatt. Az új VOC-Xtreme Wet-On-Wet Filler U7650 termék bámulatosan rövid kiszellőztetési időt biztosít. Mindössze 5 perc kiszellőztetés után már be is vonható a szükséges színnel.

XTREME GYORS SZÍNTELEN LAKK SZÁRÍTÁS

A Standocryl VOC-Xtreme Clearcoat K9580 elképesztően gyors száradási idővel rendelkezik. A jármű 60 °C-on mindössze 7 perc felfűtés, 5 perc száradás és rövid visszahűtés után elhagyhatja a fényezőfülkét!

Bővebb információ a termékekről a www.ardcolor.hu weboldalakon érhető el.

LANCZKI MIKLÓS
műszaki vezető
ARD Color Kft.
miklos.lanczki@ardcolor.hu