Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. október | Olvasson bele!

Sűrű év elé nézünkEgyesületünk 2019-ben fennállásának 20. évfordulóját ünnepli. Tavaszi terveink között több szakmai nap és tanfolyam is szerepel, emellett márciusban tervezünk közgyűlést tartani, ahová várjuk tagjainkat. Január 24-én Székesfehérvárra látogatunk, február 6-án pedig Tatabányán tartunk szakmai napot a diákoknak, amelyre szakmabelieket is várunk. Tanfolyamaink közül a legsikeresebb Hibrid és elektromos hajtás tematikának az alapozó tanfolyamát a túljelentkezés és tagi igények miatt még két alkalommal kell megtartanunk (február 2. és március 9.), majd még nyár előtt szeretnénk áttérni a haladó szintre. Az automata váltók karbantartásáról is legalább egy tanfolyamot tervezünk tartani tavasszal, és azon dolgozunk, hogy legalább egy új témát is be tudjunk vezetni a tanfolyami rendszerünkbe.

A 2018-as változásokat, az iroda egy részének költözését próbáltuk észrevehetetlenül elvégezni, hogy a tagság kiszolgálása ne szenvedjen csorbát. A rendezvények kiértesítése és az informatikai rendszerünk Győrújbarátról működik, míg a gazdasági folyamatok, valamint a levelezési cím Oroszlányban maradt.

Az AOTV elő- és középdöntőjének szervezésén is dolgozunk, hogy a szakma leggyakorlatiasabb versenye legyen, ahol a diákok nemcsak az iskola, hanem a vállalkozások elvárásainak megfelelő feladatokat teljesítenek, ráadásul csapatban, ahogy azt a szervizekben fogják tenni. Érdekképviseleti tevékenységünket mindig az aktuális közigazgatási és rendeleti igényeknek megfelelően próbáljuk végezni, tudjuk, hogy a szakmának rengeteg terhe van és sok problémával küzdünk. Ahol meghallgatnak minket, ott szívesen elmondjuk a véleményünket és javaslatokat teszünk a szakma érdekében.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés