Az első magyarországi Sekurit Partner szerviz

A Sekurit Partner program magyarországi bevezetéséről készült novemberi interjúnk után most a Pilis Autóüveg Kft.-nél jártunk, hogy megnézzük, milyen az élet egy Sekurit Partner-feltételeknek megfelelő szervizben. Szeness Zoltán ügyvezetővel beszélgettem, aki megérkezésemkor maga is a műhelyben tüsténkedett, kezében egy járműdiagnosztikai készülékkel.

– Te is részt veszel a szerviz mindennapjaiban? Vagy a mai csak egy kivételes alkalom?
– Magam is szerelőként kezdtem a pályámat, szóval nem idegen tőlem a kétkezi munka. Mostanra már a cég irányítása és a vevőkkel való foglalkozás tölti ki a napjaimat, de még néha előfordul, hogy be kell szálljak a szerelésbe szabadságolások meg a nagyobb rohamok alkalmával.

– A ragasztópisztolyt meg a sarokcsiszolót is a kezedbe veszed vagy csak a tisztább munkafázisokra vagy kapható?
– A Pilis Autóüveg Kft. kifejezetten autóüvegek szerelésére szakosodott, szóval az igazán piszkos, olajos munkák nálunk ritkán fordulnak elő. Amúgy is mi nagyon odafigyelünk a munkánk tisztaságára, azt gondolom, ez ma már alapelvárása az ügyfeleknek. Az autóüvegezést is utolérte a technológiai fejlődés. Mi már csúcstechnológiájú ragasztókkal és drága célszerszámokkal dolgozunk, illetve a szélvédőre szerelt berendezéseket diagnosztizáljuk, kalibráljuk. Szóval nem egy piszkos, olajos autószerelő műhelyt kell elképzelni. Természetesen nagyon szívesen dolgozom ragasztópisztollyal, mikor lehetőségem van rá kipróbálom magam, hogy nem jöttem-e ki a gyakorlatból. Az autóüvegezésnek ez is része. Tudnod kell, mit adsz el.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.