Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. július | Olvasson bele!

Profi tisztítás és ápolás a szakértő segítségévelAz oldtimer autók értékmegóvása egyre nagyobb kihívást jelent tulajdonosaiknak. Nem elég a restaurálás, de a kedvencek folyamatos karbantartása is elengedhetetlen. Ebben az írásban néhány praktikát mutatunk be, hogyan lehet ezen csodák belső ragyogását az eredeti tündöklésébe visszahelyezni.

1. Előkészítés: 

nyissa ki az összes ajtót és a motorháztetőt a szellőzés érdekében. Törölje át az ajtókereteket és küszöböket szárazra a SONAX mikroszálas törlőkendővel.

Javasolt termék: SONAX mikroszálas törlőkendő

2. Előtisztítás:

a nedves/száraz porszívó által képzett vákuum fellazítja a szennyeződéseket, kezdje a vezető oldalán. Az extrém szennyeződéseket (pl. pedálok, üléssínek) permetezze le SX Multistarral és utána tisztítsa át SONAX Tornadorral (csak vízzel töltve). 

Ugyanebben a munkafázisban fújja át szárazon a SONAX Tornador használatával a műszerfalat, a szellőzőnyílásokat, az összes komponenst és a polcot.

Javasolt termék: SONAX Profi line Multistar Tornador sűrített levegős pisztolyA teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés