Tovább fejlődik a Lavina cégcsoport

Cégünk, a Lavina Cégcsoport közel 20 éves múltra tekint vissza. Az 1992-ben családi vállalkozásként indult cég napjainkra már komoly cégcsoporttá fejlődött. Vállalkozásunk Vácon, a Vörösházban nyitotta meg üzletét, és kezdett először autóalkatrész-, majd kenőanyag-kereskedéssel is foglalkozni. Az első évtized a Lavina Cégcsoport életében a stabilitást, a korrekt üzleti kapcsolatok kiépítését és fennmaradását hozta, megalapozva az elkövetkezendő évtizedek további sikeres együttműködéseit. A Lavina mára már országszerte elismert, neves üzletté fejlődött és a régió piacvezető cégévé vált.

A töretlen fejlődés és a folyamatos fejlesztés eredményeként 2002-ben a kenőanyag-forgalmazás önálló üzletágként, Lavina Szerviz Kft. név alatt folytatódott. Sikerünket jól jellemzi az a tény, hogy a 2002-es eladásunkat pár év alatt több mint tízszeresére növeltük, és 2011-re már átléptük éves szinten a 2 000 000 literes eladási mennyiséget is. Tevékenységünket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, ezek kifogástalan minőségét EN ISO 9001:2008 szabvány biztosítja. Különböző felhasználási területekre biztosítunk kenőanyagokat: a benzin-, dízel-, gázmotorok, mechanikus és automata hajtóművek, ipari gépek, hidraulikus rendszerek olajaitól kezdve a kenőzsírok teljes palettáján át.

A Lavina Szerviz Kft. a világ legnagyobb olajipari vállalatainak – Mobil, ENI (Agip), Shell – termékeit forgalmazza, és jelenleg több mint 2000 partner kenőanyagigényét biztosítja nap mint nap.

2010-től a világszerte elismert vezető kenőanyaggyártó, a Castrol termékei is felkerültek a palettára.

Fejlett és rugalmas logisztikai rendszerünk és regionális raktáraink gyors és hatékony kiszolgálást biztosítanak partnereink számára. Telephelyeinkről naponta több tehergépkocsi indul útnak, hogy partnereink megrendelését a lehető leghamarabb teljesítsék. Területi képviselőink minden felhasználói szegmens számára lehetővé teszik a folyamatos, személyes kapcsolattartást és az egyedi igények szakmailag kifogástalan, rugalmas és hatékony kezelését.

A Lavina Szerviz Kft.-ben partnereinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, ezért a kenőanyag-mennyiség biztosításán kívül komplett szolgáltatáscsomaggal segítjük partnereink üzletmenetét.

Szolgáltatásaink:

– Jól képzett területiképviselő-csapatunk biztosítja az állandó személyes kapcsolattartást.

– A közel 400 tonnás raktárkészletünket folyamatosan a vevőink igényeihez igazítjuk.

– Saját irányítású fejlett logisztikai tevékenységünk van a lehető legpontosabb és leggyorsabb szállítás elérésére.

– Egyedi termékek 11 óráig leadott rendelése esetén, saját raktárkészletről 24–48 órán belül kiszállítjuk az árut.

– Rendelt mennyiségtől és szállítási címtől függően térítésmentes kiszállítást vállalunk.

– Díjtalan fáradtolaj-elszállítást biztosítunk partnereink részére.

– Műszaki, kenéstechnikai szaktanácsadás, speciális szakmai továbbképzéseket biztosítunk az olajfelhasználáshoz.

– Olajminta-vizsgálat, átfogó műszaki elemzés, a folyamatok nyomon követése.

– A kiszerelések könnyebb használhatóságához segédeszközöket biztosítunk (olajpumpa, csapok stb.).

– Munkanapokon (8–17 óráig) állandó ügyfélszolgálat és műszaki szaktanácsadás.