Nyári felfrissülés

Végre itt a nyár, amit a legtöbben azért várnak, hogy az egész éves hajtásból kiszakadva eltöltsenek pár napot vagy hetet (kinek mennyi adatik) a családjuk, a vízpart és egy(pár) korsó hideg sör társaságában.

Ezt a kikapcsolódási néhány napot szeretnénk még kellemesebbé tenni az Autótechnika júliusi számával. Vigyék magukkal, mert mi valljuk, a szakmától teljesen elszakadni nem szabad, hiszen ez a mi világunk, de kicsit oldjuk a szigorú szakmaiságot, több helyet hagyva a veterános beszámolóknak és a műszaki elmélkedésnek.
Ismeretes, legtöbben csak ilyenkor tudják elejétől a végéig átolvasni az újságot, ezért olyan cikkekkel színesítettük a nyári számunkat, melyekről az autószerető javítómestereknek nem a műhely jut az eszükbe. A nyaralás végeztével viszont ne felejtsék el beilleszteni ezt a számot sem az Autótechnika-sorozatba, mert a munka során pénzre váltható információból sincs benne hiány!

Az Autótechnika szerkesztősége minden Kedves Olvasójának jó élményekben gazdag, balesetmentes utat, kellemes pihenést kíván!