SERVICE-PRO.HU

Garázsipari termékek a legjobb áron az importőrtől

 

A Gran-Export Kft. egy igen szerteágazó tevékenységi körrel rendelkező családi vállalkozás, mely az ország keleti régiójában 5 telephellyel rendelkezik, ahol mezőgazdasági- és kertészeti termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

A mezőgazdasági termékek között erőgépeknek és ezek alkatrészeinek az értékesítését is végezzük 1994 óta, és ezen termékeink vevőkörén belül több esetben mutatkozott igény garázsipari termékekre, amelyekkel saját munkagépeiket karban tudják tartani, illetve javítani tudják ezeket. A kialakult igényeken felbátorodva és a meglévő kapcsolataink révén 2007-ben belevágtunk folyamatosan bővülő kínálattal autószervizek, gumisműhelyek és mezőgazdasági javítók által használt termékek, gépek, műhelyberendezések importjába és kizárólagos forgalmazásába Magyarországon.

A SERVICE-PRO.HU egy négy éve létrejött, eleinte csak webáruházon keresztül történő internetes értékesítéssel foglalkozó üzletága a Gran-Export Kft.-nek, mely garázsipari és szerviztechnikai felszerelések forgalmazására specializálódott.

A SERVICE-PRO.HU elődjeként a piacon jól ismert SERVICEMASTER termékek forgalmazását végeztük, mely 2009-re megszűnt, és a kialakult piaci űr betöltésére, a korábbi szakmai tapasztalatok és beszerzési források birtokában, jött létre az új márkanév.

Cégünk több mint 200 féle garázsipari és gumisműhelyeknél használt cikknek, autó-, motor- és mezőgazdasági gépek szervizeléséhez/javításához használatos termékeknek a közvetlen importjával foglalkozik, folyamatos beszállítói auditálás és minőségellenőrzés mellet, hogy hazai és környező országbeli partnereinknek garantálni tudjuk, hogy termékeinkkel hosszú ideig jó minőségben dolgozhassanak.

Jelenlegi értékesítésünk Magyarországon és Romániában leginkább internetes webáruházunkon keresztül folyik, de célunk, hogy folyamatosan erősítsük a direkt jelenlétet, amit nagykereskedőkkel próbálunk megtenni, akik közvetlenül látogatják a végfelhasználókat, bemutatják- és értékesítik termékeinket. Jelenlegi nagykereskedői hálózatunk még nem fedi le a teljes országot, így ha Ön szívesen lenne a viszonteladónk, várjuk jelentkezését.

Piacon maradásunk és erősödésünk titka, hogy amellett, hogy árban felvesszük a versenyt a piacon jelenlévő konkurenciával, nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő minőségű anyagból készült eszközökre, mert pl. egy 50 tonnás műhelyprés vázát el lehet készíteni vékonyabb anyagból is, ami gazdaságosabbá teszi, de hosszú távon használhatatlanná, mert vetemedik, hajlik. Termékeink kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy jó minőség/ár párhuzamot alakítsunk ki, mellyel vásárlóink is elégedettek és termékeinket sokáig tudják használni.

Cégünk nem rég egy új telephelyre költözött, ahol a raktározás és termékeink bemutatása korszerű körülmények között megoldható. Látogasson el ön is weboladlunkra, ahol folyamatos akciókkal, új termékekkel, a legjobb árakkal várjuk kedves vásárlóinkat, vagy nézze meg új bemutatótermünket Debrecenben.

Reméljük, hogy termékeink és áraink láttán Ön is elégedett vásárlónk lesz, keresse termékeinket a www.service-pro.hu oldalon ez interneten és Debrecenben a Külső Sámsoni út 5-ös km.-nél!

Vásároljon az importőrtőla legjobb árakon! www.service-pro.hu