ESI(tronic) 1.0 a KTS támogatásával

ESI[tronic] 2.0 a KTS támogatásával

A 2012. július 31-ig tartó akciónkban a vadonatúj ESI[tronic] 2.0 szoftverhez kivételesen kedvező hozzáférési lehetőséget kínálunk. KTS 540 készülékünkkel a szoftver 1 vagy 3 éves előfizetése választható, illetve az ajánlat egy FSA 500 motorteszter készülékkel is bővíthető. A KTS 540 vezérlőegység-diagnosztikai teszter 1 vagy 3 éves előfizetéssel a kampány során az ajánlott fogyasztói árból akár 25%-os akciós kedvezménnyel vásárolható meg.

Az 1 éves szoftver-előfizetést tartalmazó csomag ajánlott fogyasztói ára 755 000 Ft + áfa. Végleges, személyre szabott árajánlat a Bosch diagnosztikai nagykereskedőitől.

* A bérleti konstrukcióról: a feltüntetett díjak 36 hónapon át, havonta értendők. Kezdő befizetés és további költségek nincsenek, a 36 hónapos futamidő végén a készülékcsomag tulajdonjoga a szerződéskori ár 8%-áért megszerezhető. A tartós bérleti ajánlat a Grenkeleasing Magyarország Kft. segítségével készült, fix forintalapon. A szoftver használata a bérleti periódus lejárta után további előfizetés ellenében lehetséges.

További támogatásként a 3 éves előfizetést választóknak a már kedvezményes árakat még egy egyedi tartós bérlet ajánlattal is kiegészítjük! A bérleti konstrukció nagy előnye, hogy a kívánt termelőeszközök tőkelekötés és kezdő befizetés nélkül, azonnal munkába állhatnak, a havi költségek tervezhetőek, azokat a készülékekkel végzett munka könnyen kitermeli. Két példa a tartós bérleti költségekre:

3 éves ESI[tronic] 2.0 előfizetés KTS 540 készülékkel. Havi díj 32 000 Ft*

3 éves ESI[tronic] 2.0 előfizetés KTS 540 és FSA 500 készülékkel. Havi díj 56 000 Ft*

A készülékekben rejlő lehetőségekkel kapcsolatban kollégáink igény esetén az Ön telephelyén szakmai bemutatót tartanak.

További részletek az ESI[tronic] 2.0-ról és a KTS készülékekről: 
www.bosch.hu/products/diagnost/ oldalon, a +36 1 431 3633-as telefonszámon, vagy az info.kh-pr@hu. bosch.com e-mail címen kérhető.