Intent Hungária Kft.

Ezúton is szeretnénk megköszönni annak a rengeteg érdeklődőnek, aki kilátogatott standunkra 2011. 11. 10–12-e között az Autotechnika kiállításra. Egyben elnézést kérnénk mindazoktól, akikre a hatalmas érdeklődés miatt nem jutott elég időnk. Remélem, sok hasznos információval, újdonsággal, érdekességgel gazdagodtak.

Cégünk, az Intent Hungária Kft., négy nagy diagnosztikai műszergyártó cég termékeivel egyedülálló lehetőségeket nyújt minden felhasználónak.

Egyik legkedveltebb műszerünk Magyarország és talán egész Európa legismertebb gyártójának, a svéd Autocomnak a jelenleg piacon levő, személy- és teherautó-diagnosztikában egyaránt egyik vezető multidiagnosztikai készüléke, az Autocom CDP és CDP+. A legjobb választás, ha valaki egy műszerrel szeretne nagy autólefedettséget.

Másik közkedvelt műszerünk a DEC Super-Scan, melynek már 2006 óta az Intent a kizárólagos forgalmazója a kelet-európai régióban. Ez a műszer az általános hibafeltáráson kívül sok speciális programozási funkciót is nyújt a felhasználóknak, amit eddig csak gyári műszerekkel lehetett elvégezni. Ezen funkció által a DEC az igazi specialisták kedvence, akik főleg európai középkategóriás vagy Rover / Land Rover autókkal foglalkoznak.

Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy ne maradjon „lyuk” a lefedettséget illetően Ezért két ázsiai fejlesztésű műszert is forgalmazunk. Az egyik Kína második legnagyobb diagnosztikaiműszer-gyártója, az Autoboss, a másik pedig a gyári Hyundai, Kia gyári rendszerek fejlesztője, a Nextech cég Carman Scan műszercsaládja.

Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván az Intent Hungária Kft. minden kedves olvasónak. 2012-ben is állunk rendelkezésükre bármilyen autódiagnosztikai problémával kapcsolatban!