Gépjármű-diagnosztika a Bosch-tól

A Robert Bosch Kft. 2011 tavaszán új finanszírozási konstrukciót dolgozott ki partnerei számára, új, minden korábbinál kedvezőbb feltételekkel.

A lízingkonstrukció nagy előnye, hogy a javítóműhely kezdő befizetés és tőkelekötés nélkül, 36 hónapra egyenlő részletekre elosztott lízingdíjjal kalkulálhat, a havi díjakat pedig a készülékkel végzett munka kitermeli. A havi lízingdíjak jól tervezhetőek, a költségelhetőség külön előny, az eszköz pedig csak a futamidő lejártával és a megvásárlással jelenik meg a műhely könyveiben. A futamidő lejártával ezután a készülék a listaár 10%-áért megvásárolható.

A KTS/ESI[tronic] lízingkonstrukcióban a KTS 540 készülék (Bosch cikkszám 0684400540) és az ESI[tronic] speciális, 3 éves időtartamú változata szerepel (A és C9 szoftvertartalommal). A csomag választásával a műhely 3 évig mentesül a szoftver külön előfizetése alól, hiszen a csomag lízingdíja azt már tartalmazza. Természetesen az előfizetéshez egyébként járó évi négyszeres adatfrissítés szintén a csomag része.

A Bosch KTS 540 és ESI[tronic] A+C9 szoftverből álló csomag alapára április és július között 1 200 000 Ft (3 éves előfizetési díjjal!). A csomag kamatmentes, 36 havi konstrukcióban lízingelhető. A lízingdíj mindössze havi nettó 33 330 Ft!

A készülék a jól ismert KTS vezérlőegység-diagnosztikai modulcsalád 540-es tagja, Bluetooth adatátvitellel, multiméterrel, OBD es Uni 4 adapterkészlettel, merőkábelekkel Windows műhely-számítógépekhez. Az ESI[tronic] műhelyszoftver automatikusan felismeri a vezérlőegységeket, kiolvassa a mért értékeket és összehasonlítja őket a gyártók által megadott referenciaértékekkel.

Néhány szó a KTS 540 készülékről:

Kényelmes

– Nagy mozgási szabadság Bluetooth adatátvitellel, akár 100 m-ig (USB adapterrel)

– Könnyű beüzemelés integrált szoftver segítségével

– Automata KTS modulkeresés

– Rádiókapcsolat próba a beépített jeladóval, tesztprogrammal

– Optikai és akusztikus státuszjelzés / rádiókapcsolati felügyelet

– Szimulációs mód

– Univerzális kapcsolódás OBD-csatlakozóval 14 es 28 V-os rendszerekhez

Gyors

– Multiméter-méréstechnológia

– Javított jelanalízis a növelt felbontás segítségével

– A nagyobb bemeneti ellenállás egyszerűsíti a hibakeresést

Biztonságos

– A legújabb váltóadapter-technológia

– Multiplexer és jövőbeli kábeladapter-felismerés: K es L, SAE es CAN illesztés OBD-csatlakozóra

– Az intelligens adapter-összekötés, biztos multiplexer-kivezérlés, automata vezérlőegység-keresés

– Könnyű felszerelés és eltávolítás a szállított rögzítőelem segítségével.

A kedvezményes lízingakció előnye: minden, leköthető forgótőkével nem rendelkező műhelypartnerünk is lehetőséget kap a csúcstechnológiát képviselő Bosch készülékek használatára. Bár az ajánlatot a KTS és ESI[tronic] párosából összeállított csomagra dolgoztuk ki, a Bosch bármilyen más készüléke is hozzáférhető ebben a konstrukcióban, azok is, amelyek jelenleg akcióban vannak, illetve szezonálisan kiemelkedő keresletre számíthatnak, pl. a Bosch ACS klímaszerviz-készülékeink.

A Bosch diagnosztikai készülékekkel kapcsolatosan részletes információ (prospektus, használati utasítás, ismertetők), kapcsolatfelvétel a www.bosch.hu/products/diagnost oldalon, a +36 1 431 3633-as telefonszámon, vagy az info.kh-pr@hu.bosch.com e-mail címen kérhető.

Ujvári Zoltán, Robert Bosch Kft.