Nincs hang a CX-3-ban

JÁRMŰAZONOSÍTÁS

Elsőként azt kell ellenőrizni, hogy a munkalapon feljegyzett adatok megegyeznek-e a jármű tulajdonságaival. Evidensnek hangzik, de egyes modelleket más és más felszereltséggel látnak el, ezt gyakran figyelmen kívül hagyják az ügyfelek és a munkafelvevők. Ehhez a modellhez különböző extrákat lehet választani, lehet az Bose hangrendszer, sávtartó asszisztens, adaptív tempomat, halogén vagy LED fényszórók, valamint műholdas navigációs rendszer vagy offl ine térkép, ezen felül kérhetjük a középső kijelzőt is. A listát lehetne még folytatni.

Ennél a típusnál pontosan tudnunk kellett, mivel szerelték fel gyárilag. Van benne: középső kijelző, Bose hang és műholdas navigációs rendszer hangfelismerővel, mely esetünkben különösen fontos.

VÁSÁRLÓI INTERJÚ

Az ügyfeleknek mindenre megvan a válaszuk. Ha beszélünk velük, értékes információkhoz juthatunk. Lehet egyszerű hibajelekről beszélni, például „fények villognak, amikor esik az eső”, de ha nem tesszük fel a kérdést, akkor nem biztos, hogy a műhelyben tudjuk reprodukálni a problémát, így a hibát is nehezebben találjuk meg.

Mikor történik? Milyen gyakran? Mindig jelen van a hiba? Ha nem, mikor kezdi? Az alábbiakban bemutatjuk az ügyfél által leírt diagnózist.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.