Új munkatárs márkafüggetlen szervizeknek

A „mega macs 56” ➊ egy kompakt, könnyű és mobil diagnosztikai eszköz, amely egy kiegészítő szolgáltatás igénylése után valós idejű javítási tanácsokkal látja el a járműjavítókat az aktuálisan kiolvasott hibakódhoz kapcsolódóan. A rendszer a jármű átvételétől kezdve, a diagnosztikán és a hibakeresésen át az alkatrészrendelésig, minden munkalépésben támogatást nyújt.


MINDIG SEGÍT

A mega macs 56 valós idejű, hibakódalapú javítási segítséget kínál a képernyőn megjelenő értékes kiegészítő információkkal és megoldási javaslatokkal együtt, ehhez a világ egyik legnagyobb diagnosztikai és javítási adatbázisát használja, melyben több mint 35 000 járműmodellhez kereshetünk információt valamely javítási folyamattal vagy hibával kapcsolatban.

Ha ennek ellenére egy probléma megakasztja a műhelyt, akkor el lehet küldeni a teljes javítási és járműelőzményt a Hella Gutmann műszaki központjába. A központból rövid időn belül további segítséget kap aktuális adatok, javítási útmutatók és a szakterületüket kiválóan ismerő profiktól származó praktikus trükkök formájában.

NEM CSAK HIBAKÓDOLVASÁSRA

A rendszer messzemenőleg többre képes mint egy általános hibaolvasó/-törlő, ugyanis elvégezhetők vele a szervizintervallum-visszaállítások, beavatkozó tesztek, alapbeállítások és kódolások is. Pass-Thru képes (gyári szoftverfrissítés) és kompatibilis a Hella Gutmann Solutions CSC-rendszerével, vagyis a kamera- és szenzorkalibráló berendezéssel ➋. Élőadat-olvasás közben egyszerre akár 12 paramétert is képes megjeleníteni.


KAMERA- ÉS SZENZORKALIBRÁLÁS

A modern járművekben egyre több asszisztensrendszer igényel rendszeres ellenőrzést. A Hella Gutmann erre a célra fejlesztette ki a kamera- és szenzorkalibráló eszközt (Camera & Sensor Calibration / CSC-Tool). Segítségével sok modern asszisztensrendszer könnyedén ellenőrizhető és beállítható. A mega macs 56 képes a CSC-Tool-lal kommunikálni, így elvégezhetők vele a szükséges műveletek.

MULTIMÉTER FUNKCIÓ

Egy méréstechnikai modullal is kiegészíthető az eszköz, mellyel feszültség és áram is mérhető. A kiegészítő mérések nagyban segíthetik a hibák sikeres feltárását.