Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. október | Olvasson bele!

BorgWarner-fejlesztésekLépést tartva napjaink egyik legfelkapottabb és az autóipar minden szereplőjét foglalkoztató trendjével, a BorgWarner is bemutatta legújabb e-mobilitáshoz kapcsolódó fejlesztéseit.

„A hibrid és elektromos járművek számára kínált fejlett technológiai megoldásaink rendkívül fontos szereplői egy tiszta és energiafelhasználás szempontjából hatékony világnak” – utalt Scott Gallett, a cég marketingalelnöke az új integrált hajtásmodulra (iDM – integrated drive module), a fedélzeti akkumulátortöltőre (OBC – onboard battery charger), az elektromos hajtású kompresszorra (eBooster) és az elektromos rásegítésű turbófeltöltőre (eTurbo).

Az iDM elektromos hajtásmodul egy elektromotort és a hozzá tartozó váltót foglalja magában. Ennek egyik verziója a hajtásláncba beszerelhető P2-es hibrid modul, aminek fejlettebb 48 V-os kiszerelését közvetlenül a főtengelyhez csatlakoztatva, lehetőség nyílik a belső égésű motorokkal hajtott járművek hibridizációjára az erőátviteli rendszer változtatása nélkül.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés